Ο Γεράσιμος προτείνει στην Ελισάβετ να φύγουν μαζί στο εξωτερικό στο Μαύρο Ρόδο. Η υγεία του Θέμη επιδεινώνεται. Η κλοπή στο μοναστήρι έχει αναστατώσει τους πάντες. Η Κασσιανή βρίσκει πρόσφορο έδαφος για να κατηγορήσει τη Φιλαρέτη μπροστά στον Μητροπολίτη. Ένα ανώνυμο τηλεφώνημα στην αστυνομία δίνει πληροφορίες για το πού μπορεί να βρίσκονται οι κλεμμένες εικόνες.

Ο Λευτέρης, φανερά αγχωμένος, αρχίζει να ανησυχεί με την όλη συμπεριφορά του Γεράσιμου, και προσπαθεί να προστατεύσει την Ελισάβετ. Το ίδιο βράδυ ο Γεράσιμος θα μπει στο κελί της, αποφασισμένος πια, να την πάρει να φύγουν. Η Φιλαρέτη μαθαίνει πώς η Αλεξία έχει πληροφορίες για τον γιο της.

Ο Γεράσιμος προσπαθεί να πείσει την Ελισάβετ να φύγουν μακριά από το χωριό. Κάτι συμβαίνει, όμως, που αλλάζει τις ισορροπίες στο μοναστήρι. Ο Γεράσιμος πυροβολεί έναν αστυνομικό και τρέπεται σε φυγή. Η Κασσιανή απαιτεί από την Ελισάβετ να πάει στο τμήμα για να καταθέσει. Η Αλεξία επιχειρεί να πείσει την Φιλαρέτη να μην την επισκεφτεί στην Πάτρα.

Της λέει ότι ο γιος της δεν είναι ακόμα έτοιμος για αυτή τη συνάντηση. Η αστυνομία ανακαλύπτει ότι ο αριθμός που έδωσε πληροφορίες για τις κλεμμένες εικόνες ανήκει στην Αυξεντία. Πώς θα αντιδράσει ο Θέμης όταν του ανακοινώσει ο γιατρός τα αποτελέσματα των εξετάσεων; Τι είναι αυτό που βρίσκει η Θάλεια μέσα στο αυτοκίνητο του Φρέντι; Πώς θα αντιδράσει ο Σταυρίνος στην πρόταση της Γιάννας να φύγουν από το χωριό;

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΤΟ LIVE CASINO ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΟ!

Μαύρο Ρόδο: Δείτε το τρέιλερ του MEGA

Όλες οι ειδήσεις

Αυτά φόρεσαν για τις εκλογές Σία Κοσιώνη, Ράνια Τζίμα και Σταματίνα Τσιμτσιλή

Sebastien Ogier: Μάχη μες στην κόλαση ήταν η νίκη μου στην Κένυα

Σκάνδαλο στο Survivor – Πάει τελικό η τελευταία στην ψηφοφορία!