Η Ελισάβετ στο Μαύρο Ρόδο, ετοιμάζεται να ασπαστεί για πάντα τον μοναχισμό, αφήνοντας οριστικά έξω από τη ζωή της τον Πέτρο.’Ομως η μοίρα έχει άλλα σχέδια, διότι, όπως θα δούμε στη συνέχεια της σειράς, μαθαίνει ότι κυοφορεί το μωρό του αρχιτέκτονα που της ράγισε την καρδιά.

Το σοκ είναι τεράστιο για την κοπέλα και αυτή η εγκυμοσύνη πηγαίνει κόντρα σε όλες τις αποφάσεις που έχει πάρει για τη ζωή της. Μη μπορώντας να το πιστέψει, πηγαίνει ξανά στον γιατρό για να επιβεβαιώσει ότι είναι έγκυος. Από την άλλη, ο Γεράσιμος τρελαίνεται όταν μαθαίνει ότι περιμένει το μωρό του Πέτρου και ορκίζε-ται να τον κρατήσει για πάντα μακριά της.

Αυτή η συμπεριφορά δεν αρέσει καθόλου στον Λευτέρη και επιπλήττει τον νεαρό για την εμμονή που έχει με την κόρη του. Στην Πάτρα τώρα, ο Πέτρος προσπαθεί να επικοινωνήσει με την Αυξεντία για να μάθει τι συμβαίνει στο μοναστήρι, ενώ η Ελισάβετ δεν μπορεί να πάψει να τον σκέφτεται από τη στιγμή που έμαθε ότι περιμένει το μωρό τους.

Εν τω μεταξύ, ο πατέρας της δεν αντέχει άλλο να τη βλέπει σε αυτή την κατάσταση και αναλαμβάνει δράση. Συγκεκριμένα, τηλεφωνεί στον Πέτρο και του αποκαλύπτει τα νέα της εγκυμοσύνης. Ακούγοντας ότι θα γίνει πατέρας, ο νεαρός μένει άφωνος, όμως ταυτόχρονα νιώθει την καρδιά του να φτερουγίζει από χαρά. 0 έρωτάς του για την Ελισάβετ είναι τόσο βαθύς και αγνός, που πιστεύει ότι αυτό το παιδί θα τους ενώσει ξανά. Μόλις κλείνει λοιπόν το τηλέφωνο, φεύγει αμέσως για τη Γερακιανή για να πάει να βρει την κοπέλα που αγαπά και να της πει ότι είναι έτοιμος να αναλάβει τις ευθύνες του. Μαλιστα, βάζει στόχο να καταφέρει να πείσει την Ελισάβετ να εγκαταλείψει το μοναστήρι και να ζήσουν μαζί.

 

Μαύρο Ρόδο: Δείτε το τρέιλερ της σειράς του MEGA

Όλες οι ειδήσεις

Eurovision Twitter 11/5: Τα social βαρέθηκαν ακόμα και να κράξουν την ελληνική συμμετοχή

Η μασκότ της Ρεάλ Σοσιεδάδ έγινε viral μιμούμενη τον Κριστιάνο Ρονάλντο! (vid)

Έρωτας Φυγάς: Τα χρέη πνίγουν τον Ιάσονα!