Ο Γεράσιμος στο Μαύρο Ρόδο προσπάθησε να πείσει την Ελισάβετ να μείνει στη Γερακιανή χρησιμοποιώντας την υγεία του πατέρα της, αλλά δεν το κατάφερε. Στη συνέχεια αποκάλυψε στη μοναχή πως ο αγαπημένος της είχε σχέση με τη Νατάσα, αλλά και πάλι δεν έκανε τίποτα. Στο τέλος η προσπάθειά του για να χωρίσει τον Πέτρο με την Ελισάβετ, του ήρθε έτοιμη στο χέρι.

Η ζωή της Ελισάβετ και του Πέτρου στην Πάτρα δείχνει να κυλάει ομαλά, με εξαίρεση φυσικά τις συνεχόμενες επεμβάσεις του Γεράσιμου στην κοινή τους ζωή. Η τελευταία κίνηση, όμως, που έκανε κολλώντας αφίσες του Διακοσάββα στην εξώπορτα του σπιτιού της, όχι μόνο εξόργισε την ίδια, αλλά και τον Λευτέρη που ζητάει εξηγήσεις από τον νεαρό.

Στο μεταξύ, η Ελισάβετ δέχεται, μετά από επιμονή του Πέτρου να πάνε στο Καρναβάλι. Όμως εκεί η νεαρή χάνεται στο πλήθος και ο Πέτρος βρίσκεται σε απόγνωση. Τελικά την εντοπίζει ο Γεράσιμος και χρησιμοποιεί το περιστατικό προς όφελός του.

Ο Γεράσιμος που βλέπει ότι δεν έχει πείσει την Ελισάβετ προσπαθεί να βάλει τέλος στη ζωή του. Όμως ο Καστρινός με την Αλεξία προσπαθούν να τον αποτρέψουν.

Η Ευτυχία και ο Μανώλης μαθαίνουν τα νέα και πάνε Πάτρα. «Δεν πρόκειται να φύγω από εδώ χωρίς την Ελισάβετ», τους ξεκαθαρίζει, αλλά ο Καστρινός τον αναγκάζει να επιστρέφει.

Στο σπίτι του Θέμη όλοι είναι ανάστατοι και περιμένουν, ενώ ο Πέτρος μαζεύει τα πράγματά του και μετακομίζει στο σπίτι της Ελισάβετ. Παράλληλα, της ανακοινώνει πως κέρδισε τον διαγωνισμό για την υποτροφία στη Φλωρεντία κι ένα καινούριο κεφάλαιο φαίνεται να ανοίγεται στη ζωή του.

Η παρέα ετοιμάζεται για το βραδινό reunion και κάποιος ρίχνει την ιδέα να γίνει μασκέ πάρτι! Ο Πέτρος τελικά πηγαίνει χωρίς την Ελισάβετ. Μόνο που το reunion της τάξης του Πέτρου καταλήγει σε μεθύσι της παρέας, ενώ κάποιοι έχουν μεταμφιεστεί σε καλόγριες. Ανάμεσα σε αυτούς και ο Πέτρος! Το επόμενο πρωί η Ελισάβετ τρελαίνεται από την αγωνία της όταν βλέπει πως εκείνος δεν έχει ακόμα γυρίσει και φυσικά σοκάρεται όταν του τηλεφωνεί και απαντάει στο κινητό του μια γυναικεία φωνή!

Στο μεταξύ, ο Γεράσιμος καταφέρνει να εξασφαλίσει φωτογραφίες από το πάρτι και η μεταμφίεση του Πέτρου ως καλόγρια είναι ο κρυμμένος άσος στο μανίκι του! Χωρίς να χάσει ευκαιρία τις δείχνει στην Ελισάβετ και εκείνη σοκάρεται!

Μαύρο Ρόδο: Δείτε το τρέιλερ του MEGA

Όλες οι ειδήσεις

Αυτή η νύχτα μένει: Ανατροπή-Χρήστος και Στρατής συμμαχούν!

Στους Έλληνες παίκτες δίνουν βάση για μεταγραφές στον Ολυμπιακό

Survivor Twitter 22/3: Ο «πελάτης» Τάκης και η Ελευθερία που θύμισε «Ντάφυ»