Ο Θέμης στο Μαύρο Ρόδο είναι στα πρόθυρα της κατάρρευσης και η Πολυξένη τον παρακαλεί να συγκρατηθεί και να προσέξει πολύ τις επόμενες κινήσεις του. Εκείνος, όμως, έχει μόνο έναν τρόπο για να απαλύνει τον πόνο του: να αναζητήσει τον άνθρωπο που ευθύνεται για αυτό που συνέβη. Και θα το κάνει, ζητώντας μάλιστα από την Κύρα να τον βοηθήσει.

Οι δυο τους έχουν μια έντονη συζήτηση στο σπίτι μετά την κηδεία της Αγγελικής, η οποία είναι ένα σοκ για όλους. Κανείς δεν μπορεί να πιστέψει αυτό που συνέβη και ότι η Αγγελική είναι πια νεκρή και ο καθένας αναζητά παρηγοριά όπως και σε όποιον μπορεί. Για τον Πέτρο, η παρηγοριά αυτή είναι η Ελισάβετ, αφού με την παρουσία της και μόνο καταφέρνει να ανακουφίσει τον τεράστιο πόνο που αισθάνεται. Η Αλεξία, από την άλλη, βρίσκει στήριγμα στον Παναγιώτη, όμως η εμφάνιση του Βίκου την ώρα της τελετής την εξαγριώνει.

Η Ελισάβετ βρίσκεται στην Πάτρα και εκεί, για πρώτη φορά, περνά χρόνο μαζί με τον Πέτρο. Όμως, ο Γεράσιμος δεν χάνει χρόνο και καταφθάνει με μόνο σκοπό να την πάρει πίσω στο μοναστήρι. Είναι μάλιστα τόσο αποφασισμένος, που κάνει ολόκληρη σκηνή, απαιτώντας να τον ακολουθήσει. Πίσω στο μοναστήρι, η επιστροφή της Αυξεντίας αλλάζει ξανά τις ισορροπίες και οι μοναχές αποφασίζουν να ενημερώσουν την ηγουμένη για τα σχέδια της Κασσιανής. Ο Θέμης επιστρέφει στο μαγαζί για πρώτη φορά μετά το θάνατο της Αγγελικής και ο Λουκάς τον περιμένει με μια τρυφερή έκπληξη. Όμως, ξαφνικά, εισβάλλει ο Βίκος, μεθυσμένος και οπλισμένος. Και αυτός αδυνατεί να αποδεχτεί και να διαχειριστεί το χαμό της γυναίκας που αγαπούσε και τα βάζει με όλους για να μη στραφεί ενάντια στον ίδιο του τον εαυτό.

Τώρα, πάνω στην πιο δύσκολη στιγμή του, κάποια από το παρελθόν του μπαίνει ξανά στη ζωή του και αλλάζει ξανά τις ισορροπίες… Όσο για τον Θέμη, λαμβάνει ένα τηλεφώνημα από την ηγουμένη, η οποία θέλει να του μιλήσει για την τελευταία επίσκεψη της Αγγελικής στο μοναστήρι. Καταλαβαίνοντας ότι η γυναίκα του κάτι αναζητούσε στην παρέα των μοναχών, εκείνος αποφασίζει να πάει ξανά στο μοναστήρι για να μάθει περισσότερα…

 

Μαύρο Ρόδο: Δείτε το τρέιλερ της σειράς του MEGA

Όλες οι ειδήσεις

Η Γη της Ελιάς: Έτσι βάζει τέλος στις φήμες ο Στάθης-Το «όχι» της Ιουλίας τον ρίχνει από τα σύννεφα!

Παναθηναϊκός: Αυτός ο παίκτης έχει τώρα τη μεγάλη ευκαιρία!

Survivor Twitter 9/1: Η πλατφόρμα βούλιαξε από τις τσιρίδες της Βρισηίδας και το θάψιμο στη Σταυρούλα