Σε εφιάλτη μετατρέπεται η χαρά για τους αρραβώνες της Τασούλας και του Σταυρίνου στο Μαύρο Ρόδο, καθώς μερικές μέρες αργότερα ο Μπόγρης θα πέσει νεκρός από το χέρι του ίδιου τού αδελφού του.

Βλέποντας ο Σταυρίνος πως η Τασούλα τον αγαπάει, αποφασίζει όχι μόνο να μη φύγει, αλλά να της κάνει και πρόταση γάμου. Η κοπέλα πετάει από τη χαρά της, αν και μέσα της έχει ακόμα αμφιβολίες ως προς την αγάπη του για εκείνη. Στη Γερακιανή και στην ταβέρνα της Ευτυχίας γίνονται οι προετοιμασίες για το βράδυ των αρραβώνων, όταν ο Μπόγρης πιάνει την Τασούλα και της προτείνει να μείνει έγκυος αν θέλει να κρατήσει για πάντα κοντά της τον Σταυρίνο. Φαίνεται πως το βράδυ των αρραβώνων κάθε άλλο παρά καλά πήγε για όλους. Κι αυτό γιατί ο Σταυρίνος με τη Γιάννα ανταλλάσσουν ματιές πόνου και αποχωρισμού, ενώ ο ερχομός του Πέτρου στο χωριό γίνεται η αιτία για να ξεσπάσει ο Γεράσιμος εναντίον του και τα δύο αγόρια να πλακωθούν στο ξύλο μπροστά στα μάτια όλων που προσπαθούν να τους χωρίσουν. Η χαριστική βολή όμως, έρχεται όταν ο Σταυρίνος λαμβάνει μια πολύ σημαντική πληροφορία που θα τα ανατρέψει όλα.
Ο Σταυρίνος λαμβάνει μια σημαντική πληροφορία που αφορά τον Γιώργο και τη σχέση του με τον Στεργιόπουλο, ο οποίoς κρυβόταν μάλιστα και πίσω από την επίθεση εναντίον του Σταυρίνου και της Τασούλας. Συγκεκριμένα, ο Σταυρίνος έχει στα χέρια του το κινητό του νεκρού και προσπαθεί να το ανοίξει για να μπορέσει να φτάσει στην αλήθεια. Επαιξε ρόλο ή όχι ο Γιώργος στην επίθεση; Μάλιστα ζητά βοήθεια από τον Πέτρο για να σπάσει τους κωδικούς.

Εκείνος τον παραπέμπει στον Παναγιώτη. Και πράγματι καταφέρνει να σπάσει τους κωδικούς και βρίσκεται μπροστά σε μία οδυνηρή αλήθεια στο Μαύρο Ρόδο όταν διαβάζει τα μηνύματα που αντάλλαξαν ο Στεργιόπουλος με τον Μπόγρη. 

Ο Σταυρίνος βρίσκει τα στοιχεία που συνδέουν τον αδελφό του με την επίθεση στη μάντρα και χάνει τη γη κάτω από τα πόδια του. Επιστρέφει στη Γερακιανή και τηλεφωνεί στον Μπόγρη όπου του λέει ότι τα έμαθε όλα και εκείνος φεύγει να κρυφτεί στο μοναστήρι με τη βοήθεια της Κασσιανής.

Ο Σταυρίνος επιστρέφει στη Γερακιανή, τον αναζητά παντού, αλλά δεν τον βρίσκει πουθενά και όλοι τον κοιτάζουν με απορία. Υποψιάζεται πως είναι στο μοναστήρι και πάει εκεί να τον βρει. Τον ρωτάει τι πήγε και έκανε και αρχίζει να φωνάζει όταν βλέπει τον Μπόγρη να τον σημαδεύει με όπλο. Ο Σταυρίνος τον ρωτάει αν εκείνος χάλασε και τη μηχανή για να σκοτωθεί και ο Μπόγρης το παραδέχεται λέγοντας ότι  δεν έκανε καλή δουλειά και τον φορτώθηκε και κάνει να πατήσει τη σκανδάλη.

Ο Σταυρίνος του επιτίθεται για να τον χτυπήσει και πάνω στη συμπλοκή το όπλο εκπυρσοκροτεί και ο Γιώργος Μπόγρης πέφτει νεκρός!

Μαύρο Ρόδο: Δείτε το τρέιλερ της σειράς του MEGA

Όλες οι ειδήσεις

Αυτή η νύχτα μένει: Ο Άλκης κρατά στα χέρια του την τύχη του Χρήστου-Τέλος η Μαρίνα!

Η ραγδαία αλλαγή για το θέμα Μπακαμπού!

Survivor All Star: Έτοιμοι να τα ξαναβρούν Σχίζας με Παναγιώταρου- Τι αποκαλύπτει η ίδια!