Σε μια τηλεοπτική σεζόν με τον ανταγωνισμό της prime time να βρίσκεται στα ύψη, το Μαύρο Ρόδο κατάφερε να σταθεί δυναμικά, με τις εξελίξεις που έρχονται να συγκλονίζουν!

Η ηθοποιός Πένυ Αγοραστού που υποδύεται την Τασούλα έχει βάλει το λιθαράκι της σε αυτή την επιτυχία, με την ερμηνεία της.

Μάλιστα, η ίδια μελετάει ήδη την επόμενη τηλεοπτική της κίνηση, όμως πριν από αυτό, αποκαλύπτει στο περιοδικό TiVi Σίριαλ, ποιο θα είναι το τέλος της ηρωίδας της στη Γερακιανή.

Όπως ανέφερε μεταξύ άλλων:

-Μήπως έρθει η στιγμή που η Τασούλα θα πρέπει να αναμετρηθεί με τηΓιάννα, την παλιά κοπέλα του Σταυρίνου;

-Θα γίνει και αυτό, γιατί πρέπει να τη βάλει λίγο στη θέση της! Δεν το νομίζετε κι εσείς αυτό;

-Πέρα όμως από το προσωπικό κομμάτι, ο Σταυρίνος θα καταλάβει τις πράξεις του αδελφού του. Η Τασούλα θα είναι μαζί του όταν θα πάει να τον βρει στο μοναστήρι όπου θα κρύβεται;

-Όχι απλά θα είναι μαζί του αλλά θα προσπαθήσει με νύχια και με δόντια να τον σταματήσει. Τελικά δεν θα το καταφέρει. Ο Σταυρίνος είναι και παρορμητικός και θα κάνει αυτό που έχει στο μυαλό του ο κόσμος να χαλάσει.

Ο Σταυρίνος θα οδηγηθεί στη φυλακή μετά από τη μοιραία πράξη μέσα στο μοναστήρι, που συγκεκριμένα σκοτώνει τον αδελφό του. Τι θα κάνει η ηρωίδα σας;

– Εννοείται πως θα στηρίξει ολοκληρωτικά τον Σταυρίνο. Είναι ο έρωτάς της.

Μαύρο Ρόδο: Δείτε το τρέιλερ της σειράς του Mega

Όλες οι ειδήσεις

Παγιδευμένοι: Ο Μάρκος δίνει τη βοήθειά του-Ο Αλέκος έξαλλος με την Υβόννη

Η Ζάλτσμπουργκ επανήλθε γερά για τον Γιάννη Κωνσταντέλια του ΠΑΟΚ!

Άσχημα τα νέα για τον Ανδρέα Μικρούτσικο…