Η Πολυξένη οδηγείται στο αστυνομικό τμήμα στο Μαύρο Ρόδο και οι κουβέντες που ανταλλάσσουν με τον Λευτέρη είναι βαριές. Εκείνος όμως εννοεί κάθε του λέξη. Σύντομα ο Βίκος εμφανίζεται στο μοναστήρι και ζητά από τη Φιλαρέτη να τον κρύψει, καθώς βρίσκεται σε κίνδυνο. Εκείνη δεν μπορεί να κάνει διαφορετικά. Η παρουσία του την πονάει, η απουσία της από τη ζωή του όμως την κάνει να υποφέρει ακόμα περισσότερο. Ο Φρέντι έχει μια πληροφορία για τον Βίκο που ενδιαφέρει τον Γιαννίκο και τον Καστρινό. Θα την ανταλλάξει με την ελευθερία του; Η Κασσιανή τα έχει βρει σκούρα, αφού η Πολυξένη αποφασίζει να πει στην αστυνομία όλη την αλήθεια για τις εικόνες. Στο μεταξύ, η εγκυμοσύνη της Ελισάβετ βρίσκεται σε κίνδυνο.
Ο γιατρός την ενημερώνει ότι πρέπει να μεταφερθεί άμεσα στο νοσοκομείο, όπου θα πρέπει να υποβληθεί σε επέμβαση εξαιτίας των επιπλοκών.

Ευτυχώς όλα θα πάνε καλά τόσο για την ίδια όσο και για το μωρό της. Μάλιστα η Ελισάβετ μαθαίνει συγκινημένη ότι περιμένει κοριτσάκι… Επιστρέφει ξανά στο μοναστήρι, αλλά θα πρέπει να αντιμετωπίσει και πάλι την οργή της Κασσιανής και του μητροπολίτη.

Το κλίμα είναι εχθρικό σύμφωνα με το Τηλέραμα.’Εξω από την πύλη της μονής όμως την περιμένει ο Πέτρος. Η Ελισάβετ πηγαίνει να τον δει και του αποκαλύπτει το φύλο του παιδιού τους. Εκείνος καταρρέει στα πόδια της… Τη σκηνή όμως παρακολουθεί και ο Γεράσιμος. Και βλέπει ότι πια δεν υπάρχει καμία ελπίδα για εκείνον και την Ελισάβετ. Την ίδια στιγμή η Ευτυχία έχει ένα κακό προαίσθημα…

 

Μαύρο Ρόδο: Δείτε το τρέιλερ του MEGA


Όλες οι ειδήσεις

Αυτά φόρεσαν για τις εκλογές Σία Κοσιώνη, Ράνια Τζίμα και Σταματίνα Τσιμτσιλή

Sebastien Ogier: Μάχη μες στην κόλαση ήταν η νίκη μου στην Κένυα

Σκάνδαλο στο Survivor – Πάει τελικό η τελευταία στην ψηφοφορία!