Η Θάλεια με τη βοήθεια τον Θάνου στο Μαύρο Ρόδο, ετοιμάζει μια έκπληξη για το βράδυ. Η Πολυξένη αποκαλύπτει στον Λευτέρη ότι ξέρει για τις κρυφές καταθέσεις του. Του μιλάει με ύφος λέγοντας ότι γνωρίζει ότι έχει λεφτά και να σταματήσει να της λέει ψέματα! Επιπλέον του τονίζει ότι ξέρει για τον κρυφό λογαριασμό και καλά θα κάνει να της δώσει το μερίδιό της γιατί αλλιώς τον απειλεί ότι θα τον κάνει βούκινο στη Γερακιανή! Από την άλλη η Κασσιανή στριμώχνει άγρια τη Φιλαρέτη προκειμένου να την πείσει να ζητήσει από τον Ζαμάνο να αποσύρει τη μήνυση.

Ο Βίκοs συναντά τον Παράσχο, βγάζει το όπλο του και τον σημαδεύει: «Εμένα βρήκες ρε να κοροϊδέψεις; Σε άκουσα να μιλάς στον Καστρινό, θα σε σκοτώσω, ρε κάθαρμα», τον λέει, αλλά ο Παράσχος καταφέρνει να γυρίσει ξανά υπέρ του το παιχνίδι και μαζί με τον Βίκο αρχίζουν να βάζουν μπρος το σχέδιο ενοχοποίησης τρίτου προσώπου για το φόνο της Αγγελικής.

Η Φιλαρέτη μαθαίνει τις εξελίξεις από την έρευνα του Μεταλληνού στη Γερμανία για τη Στέλλα Χρονά. Παράλληλα συνειδητοποιεί πως για να συνεχιστεί η προσπάθειά της, θα χρειαστούν χρήματα. Ο Θέμης προσπαθεί να πιέσει τον Ζαμάνο να αποσύρει τη μήνυση, ενώ όταν συναντά τη Φιλαρέτη, της εκθέτει τα μεγάλα οικονομικά κίνητρα που πιθανόν κρύβονταν πίσω από την εξαφάνιση του παιδιού της. Πού θα οδηγηθούν οι έρευνες της αστυνομίας για τον Στεργιόπουλο που είχε χτυπήσει τον Σταυρίνο και τη Τασούλα;

 

Μαύρο Ρόδο: Δείτε το τρέιλερ της σειράς του MEGA

Όλες οι ειδήσεις

Παγιδευμένοι: Χαμός με τις αποκαλύψεις για τον νεκρό Κοσμά-Αυτός χάνει τον ύπνο του

Η νέα «τρελή» μεταγραφή του Μαντί Καμαρά

Μαύρο Ρόδο: Η Κύρα κάνει την ανατροπή-Ο Θέμης σκοτώνει τον Βίκο;