Ο θάνατος της Αγγελικής στο Μαύρο Ρόδο είναι πια γεγονός! Ο θρήνος και ο πόνος για όλους είναι τεράστιος, όπως και η οργή που τους κατακλύζει για την άδικη αυτή δολοφονία. Ο Θέμης καλείται να αντιμετωπίσει τα νέα δεδομένα στη ζωή του χωρίς πια τη γυναίκα που αγάπησε περισσότερο απ’ οτιδήποτε στον κόσμο. Δεν κατάφερε να την προστατεύσει και αυτό τον πονάει ακόμα περισσότερο.

Ο Πέτρος θρηνεί τον χαμό της μητέρας του και νιώθει τύψεις που δεν πρόλαβε να της πει πόσο την αγαπούσε, καθώς τον τελευταίο καιρό οι σχέσεις τους ήταν τεταμένες.

Η Ελισάβετ τον στηρίζει και μένει στο πλευρό του αυτές τις δύσκολες ώρες. Ωστόσο ο Πέτρος ζητάει εξηγήσεις από τον πατέρα του. Τον ρωτά αν έχει σχέση η δολοφονία της Αγγελικής με αυτόν τον άντρα που ήρθε σπίτι, του φωνάζει και ο Θέμης του ορκίζεται ότι δεν έχει κάνει τίποτα!

Ο Θέμης καλείται μέσα σε όλα να κάνει και την αναγνώριση του πτώματος της Αγγελικής και μπροστά στο άψυχο σώμα της γυναίκας του, λυγίζει.

Κι ενώ συμβαίνουν αυτά, η αστυνομία έρευνά τη δολοφονία και η Ελισάβετ καλείται για κατάθεση ως η μοναδική μάρτυρας που είδε τον δολοφόνο. Λέει ότι είχε δει αυτόν τον άντρα στο νοσοκομείο και την προηγούμενη μέρα από τη δολοφονία. Της έκανε εντύπωση γιατί κοιτούσε παράξενα, αλλά δεν θα μπορούσε να φανταστεί ότι θα έκανε κάτι τόσο κακό, λέει.

Ο Γεράσιμος την περιμένει απέξω και τη ρωτάει τι έχει συμβεί. Εκείνη μεταφέρει τους φόβους της και εκείνος τη στηρίζει!

Ωστόσο ο άγνωστος αυτός άντρας μιλάει με τον Βίκο και του λέει ότι τον είδε μία κοπέλα εκεί και έσωσε το γιο του Καστρινού.

Οταν στη συνέχεια ο Βίκος μαθαίνει τα δυσάρεστα για την Αγγελική, καταρρέει! Δεν μπορεί να πιστέψει πως εξαιτίας του πέθανε η γυναίκα που ερωτεύτηκε και που θα τα τίναζε όλα στον αέρα για χάρη της.

Στο μυαλό του ο μόνος υπεύθυνος είναι ο Θέμης. Πίνει συνέχεια το ένα ποτό μετά το άλλο και μεθάει. Αρχίζει να κλαίει και πιάνει το όπλο του να τινάξει τα μυαλά του στον αέρα. Ομως μέσα στην πίκρα του αποφασίζει να σκοτώσει ο ίδιος τον Καστρινό και έτσι ορμάει στο μαγαζί του μεθυσμένος και οπλισμένος, έτοιμος να τον σκοτώσει.

Ο Παράσχος προλαβαίνει τα χειρότερα! Ο Θέμης είναι αποφασισμένος να βρει τον δολοφόνο πάση Θυσία, ενώ ο Βίκος, που έχει χάσει τα ίχνη του, βάζει λυτούς και δεμένους για να τον βρουν. Παράλληλα μαθαίνει πως υπήρχε μάρτυρας της δολοφονίας και αρχίζει να ψάχνει ποιο είναι αυτό το άτομο. Οταν φτάνει στα ίχνη της Ελισάβετ, τότε αρχίζει ο μεγάλος κίνδυνος για την κοπέλα!

Μαύρο Ρόδο: Δείτε το τρέιλερ της σειράς του MEGA

Όλες οι ειδήσεις

Survivor All Star: Οι καλύτεροι επέστρεψαν-Όλες οι αλλαγές!

Ολυμπιακός: Δεν άρεσε στον Μαρσέλο όσα γίνονται

Τρία Μίλια: Αυτό τρομάζει τον Στέφανο!