Ο Παράσχος στο Μαύρο Ρόδο, απειλεί τον Δαμαλά για λογαριασμό του Βίκου, αλλά οι υποψίες του Θέμη για τον ρόλο του Παράσχου ολοένα και μεγαλώνουν μέχρι που τον πιάνει στα πράσα να τον προδίδει.

Η αναμέτρηση των δύο αντρών είναι σκληρή και ο Παράσχος παραδέχεται όλη την αλήθεια για το διπλό του παιχνίδι. Του λέει ότι όντως συνεργάζεται με τον Βίκο. Του λέει ότι αυτός είναι το αφεντικό του και αυτός είναι που τον έριξε δίπλα του προκειμένου να κερδίσει την εμπιστοσύνη του και να γίνει το δεξί του χέρι.

Με λίγα λόγια, ο Παράσχος τα ομολογεί όλα στον Θέμη ο οποίος δεν μπορεί να πιστέψει αυτά που ακούν τα αυτιά του!

Παράλληλα ο Παράσχος του αποκαλύπτει και για πρώτη φορά τον λόγο για τον οποίο θέλει να τον εκδικηθεί και που αφορά στην οικογένειά του. Του λέει ότι θα υποφέρει για όσα έχει κάνει και έπειτα σηκώνεται και φεύγει!
Στη συνέχεια εκείνος συναντάει τον Βίκο και του λέει όσα έγιναν. Ο Βίκος βγαίνει εκτός εαυτού. Τον βρίζει και του λέει πώς θα μαθαίνουν τώρα τι γίνεται στο αντίπαλο στρατόπεδο. Ο ίδιος μοιάζει να είναι εκτός εαυτού ενώ στο τέλος του παραγγέλνει σφαίρες. Ο Παράσχος φοβάται ότι είναι ακριβώς οι σφαίρες με τις οποίες ο Βίκος θα τον σκοτώσει.

 

Μαύρο Ρόδο: Δείτε το τρέιλερ της σειράς του MEGA

Όλες οι ειδήσεις

Αυτή η νύχτα μένει: Στήνουν παγίδα για να «τελειώσουν» με την Ζέτα!

Αυτός θα είναι ο φορ του Ολυμπιακού και του χρόνου

Μαύρο Ρόδο: Έτσι «τελειώνουν» την ηγουμένη ο Μανώλης και η Ευτυχία!