Ο Σαράντος βρίσκει τη Φιλαρέτη έξω από το μοναστήρι στο Μαύρο Ρόδο και την πιέζει να του αποκαλύψει πού βρίσκονται τα οστά του πατέρα του. Στην Πάτρα, ο Γιαννίκος έχει στην ασφάλεια την Όλγα και της ασκεί ασφυκτική πίεση.

Ο Λουκάς θα προσαχθεί με χειροπέδες και, μετά τη σύλληψή του, πιέζει τη Θάλεια να παραδεχτεί ότι τον κατέδωσε, αλλά εκείνη το αρνείται σθεναρά.
Ο Μπόγρης με κάθε τρόπο πιέζει τον Σταυρίνο να μείνει στη Γερακιανή. Η Τασούλα, την επόμενη μέρα, βλέπει τον Σταυρίνο απέναντί της, να κρατά ένα κουτάκι που μέσα έχει ένα δαχτυλίδι.

Στη συνέχεια, δείχνει με καμάρι στο χωριό το δαχτυλίδι της, παρόλο που παραμένει επιφυλακτική για τις προθέσεις του. Η Αυξεντία, με τις άξαφνες εκλάμψεις της, αναστατώνει την Ελισάβετ, Θυμίζοντάς της τις μέρες με τον Πέτρο στην Πάτρα. Τον έρωτά τους. Ωστόσο, υπάρχει και κάτι άλλο που την ανησυχεί. Οι τάσεις λιποθυμίας που είχε, επανέρχονται. Και μπορεί τα αποτελέσματα των εξετάσεών της να είναι καλά, της λείπει όμως ένα, αυτό που επιβεβαιώνει πως είναι έγκυος.

Ο Γεράσιμος  μαθαίνει πως η Ελισάβετ είναι έγκυος και οργισμένος δηλώνει πως θα κάνει τα πάντα για να την απομακρύνει από τον Πέτρο. Σε απόγνωση η Ελισάβετ επισκέπτεται το γιατρό, προκειμένου να επιβεβαιώσει την εγκυμοσύνη της.

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΤΟ LIVE CASINO ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΟ!

Μαύρο Ρόδο: Δείτε το τρέιλερ της σειράς του MEGA

Όλες οι ειδήσεις

 

Εύα Αντωνοπούλου: Τέλος από τον ΣΚΑΪ; Εκεί πάει

Μελισσανίδης: «Ειδοποίησα με το γήπεδο της ΑΕΚ»

Αυτή η νύχτα μένει: Ανατροπή με την προβολή της σειράς