Με ένα ευτυχισμένο φινάλε θα ολοκληρωθεί οριστικά η αγαπημένη σειρά του MEGA, «Μαύρο ρόδο», το οποίο θα μεταδοθεί την Πέμπτη 6 Ιουλίου με διπλό επεισόδιο!

Η ιστορία της σειράς,  βασίστηκε στο ομώνυμο βιβλίο της Ελένης Καπλάνη, αλλά εκτός από την κεντρική ιδέα του έρωτα ανάμεσα σ έναν νεαρό και μια μοναχή, τίποτα από όλα τα υπόλοιπα που βλέπουμε στη μικρή οθόνη δεν υπάρχουν στο βιβλίο.

Ωστόοσο το φινάλε θα είναι όπως στο βιβλίο, με αρκετές βέβαια παραλλαγές και προσαρμοσμένο στη μέχρι τώρα πορεία της ιστορίας.

Έτσι θα δούμε τον Πέτρο με την Ελισάβετ να παντρεύονται και να αποκτούν τη μονάκριβη κόρη τους, την οποία και θα ονομάσουν Αγγελική, όπως τη μητέρα εκείνου. Η οικογένεια θα ζει μόνιμα στο σπίτι του Λευτέρη στη Γερακιανή και τίποτα πια δεν θα μπορεί να σταθεί εμπόδιο στον γάμο και τις ζωές τους.

Και μπορεί σύμφωνα με το Tivi σίριαλ, για τον Πέτρο και την Ελισάβετ το τέλος να είναι ευτυχισμένο, αλλά δεν ισχύει το ίδιο για όλους τους υπόλοιπους πρωταγωνιστές.

Μετά την αυτοκτονία του Γεράσιμου, θλίψη και πένθος έχει πέσει ξανά στη Γερακιανή και η Ευτυχία με τον Μανώλη δεν μπορούν να αντέξουν τον μαρτυρικό χαμό του γιου τους.

Στην αρχή η οργή τούς κατακλύζει καθώς εν μέρει θεωρούν τον Πέτρο με την Ελισάβετ υπαίτιους για όσα έγιναν, αλλά στη συνέχεια οι ίδιοι αλλάζουν εντελώς στάση απέναντί τους. Από την άλλη, η Ελισάβετ είναι καταρρακωμένη από τον χαμό του καλύτερού της φίλου και ο Πέτρος είναι δίπλα της προκειμένου να της συμπαρασταθεί!

Στο μεταξύ, η αστυνομία συλλαμβάνει την ηγουμένη, αφού η Πολυξένη «κάρφωσε» την Κασσιανή στο σχέδιο που είχαν με τις κλεμμένες εικόνες κι έτσι το τέλος της είναι πια αυτό που της αξίζει: Η φυλακή! Αυτό φέρνει χαμόγελο στα χείλη των υπόλοιπων μοναχών, ενώ η Φιλαρέτη παίρνει ξανά τη θέση της.

Μόνο που η κατάσταση με τον γιο της δεν την αφήνει να το χαρεί καθώς εκείνος συνεχίζει να κρύβεται στο μοναστήρι, ενώ η Αλεξία που πάει να τον συναντήσει, δεν γνωρίζει πως ο Θέμης με την Κύρα του έχουν βάλει κοριό. Του λέει ότι μόνο ψέματα έλεγε αφού αυτός σκότωσε τη μάνα της και προσπάθησε να κάνει το ίδιο και στη γιαγιά της. Εκείνος καταρρακώνεται!

Η Φιλαρέτη βοηθάει τον Βίκο να φύγει κρυφά όταν φτάνει στο χωριό ο Θέμης προκειμένου να ξεκαθαρίσει τουε λογαριασμούς τους. Ο Βίκος νιώθοντας το τέλος για εκείνον να πλησιάζει αποχαιρετά τη μητέρα του και η αναμέτρηση με τον Καστρινό αρχίζει…

 

Μαύρο Ρόδο: Δείτε το τρέιλερ της σειράς

Όλες οι ειδήσεις

Survivor All Star: Καρφιά Βασάλου για Μαριαλένα-Δεν αξίζει τη νίκη-Με απογοήτευσε!

Ο ισχυρός μεταγραφικός… ανταγωνισμός του Ολυμπιακού

Τέλος η Γη της Ελιάς: Πώς θα εξελιχθεί η σειρά