Στην Πάτρα και στο Μαύρο Ρόδο η Αλεξία φεύγει από το σπίτι της, δίχως να αποκαλύψει στον πατέρα της πού πηγαίνει. Ο Καστρινός την παρακολουθεί και όταν αντικρίζει για πρώτη φορά την κόρη του στην αγκαλιά του Βίκου, το βλέμμα του θολώνει και στο χέρι του σφίγγει το περίστροφό του. Βρίσκεται έξω από το σπίτι της Κύρας, έχοντας δει την Αλεξία και τον Βίκο να φιλιούνται… ο Βίκος, από την άλλη, απαιτεί από τη Θάλεια να τον κρατάει ενήμερο για το σχέδιο που ετοιμάζει ο Καστρινός εναντίον του, ώστε να προλαβαίνει κάθε κίνησή του. Ο εξοργισμένος Καστρινός μαζί με τον Λουκά ετοιμάζουν ενέδρα εξόντωσής του. Ωστόσο, ο Βίκος δεν Θα πέσει νεκρός από το χέρι του πατέρα του. Θα σωθεί και, εξαγριωμένος, Θα ετοιμάσει τη δική του παγίδα για να στείλει τον Θέμη στον άλλο κόσμο και να κερδίσει για πάντα στο πλευρό του την Αλεξία.

Ο Σταυρίνος πηγαίνει στην Πάτρα να ζητήσει τη βοήθεια του Παναγιώτη για να ανοίξουν το κινητό του Στεργιόπουλου. Στη συνέχεια, διαβάζει τα μηνύματα ανάμεσα στον Γιώργο και τον Στεργιόπουλο. Βρίσκει στοιχεία που συνδέουν τον αδελφό του με την επίθεση στη μάντρα και χάνει τη γη κάτω από τα πόδια του. Παράλληλα, ο Μανόλης μετην Ευτυχία προσπαθούν να πείσουν τον Γεράσιμο να δεχτεί να τον εξετάσει ο γιατρός.

Στο μεταξύ, ο Πέτρος μαθαίνει για την εγκυμοσύνη της Ελισάβετ και φεύγει άρον άρον για τη Γερακιανή, ενώ η Κασσιανή γίνεται έξαλλη μόλις αντιλαμβάνεται ότι η Ελισάβετ βρίσκεται ακόμα στη μονή. Ο Γεράσιμος νοσηλεύεται σε νευρολογική κλινική και, μέσα στο παραμιλητό του, θα ξεστομίσει αλήθειες που θα ανάψουν φωτιές, ανατρέποντας τα πάντα στη Γερακιανή.

 

Μαύρο Ρόδο: Δείτε το τρέιλερ της σειράς του MEGA

Όλες οι ειδήσεις

Έρωτας Φυγάς: Ανατροπή- Η Ελπίδα σώζει την Αθηνά από βέβαιο θάνατο!

Ένα κρίσιμο Σαββατοκύριακο για τη Mercedes F1

Η Γη της Ελιάς: Η απόφαση της Αθηνάς σοκάρει τον Λυκούργο-Ο Ορέστης προκαλεί ταραχή στη Μάνη!