Μαύρο Ρόδο: Ένα από τα… μυστικά της επιτυχίας σε μια τηλεοπτικά σειρά είναι οι ηθοποιοί να ταιριάζουν ιδανικά στο ρόλο τους, με την Φανή Καταβέλη να ανήκει αδιαμφισβήτητα σε αυτή την κατηγορία.

Η Γαλήνη της δραματικής σειράς του Mega έδωσε μια πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη στο tivi σίριαλ, αποκαλύπτοντας τι θα συμβεί από τη στιγμή που η ηγουμενία θα αλλάξει άρδην!

Όπως ανέφερε μεταξύ άλλων:

-Πολλές εξελίξεις στη μονή του Αγίου Γεωργίου. Η ηρωίδα σας πέρασε καλά τελικά;

-Περνούσε καλά όσο υπήρχε στο μοναστήρι η ηρεμία που αναζητούσε. Οι ταραχώδεις εξελίξεις στη μονή την έβγαλαν από τα νερά της και της προξένησαν μια αναστάτωση που η ίδια ποτέ δεν επεδίωξε ούτε και της αρέσει.

Θα τη δούμε στα επόμενα επεισόδια να κάνει κάτι για τη δική της ζωή, βλέποντας μάλιστα τις αλλαγές στο μοναστήρι;

Η Γαλήνη μπαίνοντας στο μοναστήρι πήρε την απόφαση η δική της ζωή να είναι δίπλα στο Θεό. Αυτό που την ταράζει είναι πως δεν ισχύει το ίδιο για όλες τις μοναχές.

-Θα βοηθήσει η Γαλήνη την Ελισάβετ και τον Πέτρο με κάποιο τρόπο ώστε να μείνουν μαζί;

-Με τον τρόπο της και όσο της το επιτρέπει η θέση της, θα προσπαθήσει να βοηθήσει την Ελισάβετ να κάνει την επιλογή που πραγματικά επιθυμεί και να την πραγματοποιήσει.

Η ηγουμενία θα αλλάξει σύντομα. Πόσο ευχαριστημένη θα είναι από αυτή την εξέλιξη η Γαλήνη;

-Ανακουφισμένη θα είναι. Είναι ξεκάθαρο ότι θεωρούσε πάντα πως η Φιλαρέτη είναι ηγουμένη που ταιριάζει και αξίζει στη μονή και η πνευματική οδηγός που θέλει να έχει.

Μαύρο Ρόδο: Δείτε το τρέιλερ του επόμενου επεισοδίου

Όλες οι ειδήσεις

Πολύ άσχημη εξέλιξη για τη Φαίη Σκορδά…

Παγιδευμένοι επόμενα επεισόδια: Η Άννα αποκαλύπτει γιατί σκότωσε τον Δημήτρη

Αυτή η νύχτα μένει: Ανατροπή-Βάσω και Στρατής είναι αδέλφια!