Ο Στρατής αποφασίζει να αποτινάξει από πάνω του το βάρος της κληρονομιάς που τον εγκλωβίζει στη σειρά Αυτή η νύχτα μένει και η λύση που βρίσκει τον οδηγεί στη Διαμάντω, αφού είναι αποφασισμένος να της πουλήσει το μερίδιό του στο «”Ονειρο». Πηγαίνει στο συμβολαιογράφο για τη μεταβίβαση κι εκεί μαθαίνει πως έχει μια αδελφή, από άλλο πατέρα, που συγκληρονομεί.

Αυτή είναι η Βάσω, που έχει επιστρέψει στο Αγρίνιο σύμφωνα με το περιοδικό Τηλεθεατής, για να βρει στοιχεία για τη χαμένη οικογένεια της μητέρας της. Αναστατωμένος, αναζητά ίχνη για την κρυφή ζωή της μητέρας του, με τον παπα-Ντανίλο να έχει κάτι να του αποκαλύψει…

Στο μεταξύ, ο Ντίνος και ο Αλέξανδρος έχουν έρθει αντιμέτωποι με τη σκληρή πραγματικότητα που απαγορεύει τα όνειρα και την ευτυχία για τους δυο τους. Παράλληλα, η Ζέτα φτάνει στο τέρμα του δρόμου και με γενναιότητα κάνει την πιο οδυνηρή για εκείνη επιλογή.

Ετοιμάζεται να επιστρέψει στο νησί των παιδικών της αναμνήσεων. Με κάθε τρόπο, ο Τάσος αγωνίζεται να πείσει τον Γιώργη να συγχωρέσει τη Νίτσα, ενώ αυτή αναζητά την τύχη της μακριά από το Αγρίνιο. Η προοπτική μιας αλλιώτικης ζωής αρχίζει να συνεπαίρνει τη Νίκη. Η σχέση της Βάσως με τον Χρήστο ανθίζει. Εκείνος της κάνει πρόταση γάμου κι αυτή δέχεται. Ο Πόντικας μαθαίνει το μυστικό της Βάσως και γίνεται ο αγγελιαφόρος που, άθελά του, θα συνταράξει τις ζωές πολλών.

Ο Χρήστος, μετά την αποκάλυψη ότι η Βάσω και ο Στρατής είναι αδέλφια, παίρνει ριζικές αποφάσεις.
Απομακρύνει τη Βρεττώ από το σπίτι του και χωρίζει με τη Βάσω.
Ο Τσαπέκος απειλεί τον Άλκη και όλα δείχνουν να κρέμονται από μια κλωστή. 

Ο Αλέξανδρος και ο Ντίνος βρίσκονται στο οδυνηρό σταυροδρόμι των αποφάσεων, αν θα χωρίσουν ή θα συνεχίσουν μαζί. Ενώ το παιχνίδι του Νικολάκη εμπλέκει απρόσμενα τον Γιώργη και τη Νίτσα ξανά, η αυτόπτης μάρτυρας του φόνου του Νώντα, Σοφία Τάμπουρα, περνά θριαμβευτικά την πόρτα του «Ονείρου» και οι αποκαλύψεις είναι καταιγιστικές. Η Νίτσα πήγε να συναντήσει τον Νώντα Παραδείση, προκειμένου να του μιλήσει για να καταθέσει την αλήθεια για τη Ζέτα.

Όταν τον βρήκε πεσμένο αιμόφυρτο -τον είχε ήδη πυροβολήσει η Μαρίνα- αλλά ζωντανό, να καλεί σε βοήθεια, του έδωσε τη χαριστική βολή και τον σκότωσε.

ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΑ ΔΩΡΑ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ

Αυτή η νύχτα μένει: Μια από τις σκηνές του σίριαλ του ALPHA που δεν θα ξεχάσουμε εύκολα

Όλες οι ειδήσεις

Αυτή η νύχτα μένει: Η Σοφία καίει την Νίτσα-Αποκαλύπτει ότι εκείνη σκότωσε τον Νώντα!

Επική κίνηση Χάαλαντ σε μικρό φίλο της Γιουνάιτεντ που ζήτησε να βγει φωτογραφία μαζί του! (vid)

Μαύρο Ρόδο: Η Κύρα επιστρέφει και συμμαχεί με τον Θέμη-Έτσι τρελαίνεται η Αλεξία!