Ο Θέμης πιάνει στα πράσα την Αλεξία και τον Βίκο σε ερωτικές στιγμές και γίνεται έξαλλος στο Μαύρο Ρόδο. Ο Καστρινός δεν πρόκειται να τους αφήσει να χαρούν τον έρωτά τους και κάνει επικίνδυνες κινήσεις για να εκδικηθεί τον μεγαλύτερο εχθρό του.

Στο μεταξύ, η ρήξη μεταξύ του άντρα και της κόρης του είναι τεράστια. Μολονότι όταν την είδε να φιλιέται με τον Βίκο συγκρατήθηκε και δεν τον πυροβόλησε με το περίστροφό του, ο Θέμης δεν σκοπεύει να αφήσει ήσυχο το ζευγάρι. Λίγες ημέρες αργότερα, κυριευμένος από το μίσος του για τον Βίκο και πονώντας από την προδοσία της Αλεξίας, ο Καστρινός οργανώνει την εκδίκησή του. Συγκεκριμένα, στήνει ενέδρα θανάτου στον εχθρό του, που τόλμησε να παρασύρει ερωτικά τη μονάκριβη κόρη του. Έτσι, με τη βοήθεια του Λουκά, ετοιμάζουν ένα σατανικό σχέδιο για να τον βγάλουν μια για πάντα από τη μέση.

Την ίδια ώρα, ο Βίκος, που έχει μάτια και ανθρώπους παντού, μαθαίνει για τις προθέσεις του. Γνωρίζοντας ότι ο Θέμης προσπαθεί να τον σκοτώσει, δεν χάνει καιρό και ζητάει βοήθεια από τη Θάλεια, καθώς εκείνη, ως μυστική αστυνομικός, παίζει σε διπλό ταμπλό με τους δύο μαφιόζους της νύχτας.’Ετσι, ο Βίκος τής λέει πως θέλει να τον κρατάει ενήμερο σχετικά με τα όσα σχεδιάζει ο Θέμης εναντίον του. Είναι σίγουρος πως γνωρίζει καλά τις τακτικές του αντιπάλου του και πιστεύει πως θα τη γλιτώσει ακόμη μία φορά. ‘Ομως πλέον η τύχη του βρίσκεται στα χέρια του Θέμη, ο οποίος διψάει για εκδίκηση.

Ο Καστρινός είναι αποφασισμένος να τον διαλύσει για το κακό που έχει κάνει στον ίδιο και στην οικογένειά του.’Ετσι, δίνει εντολή στους άντρες του να θέσουν σε εφαρμογή το σχέδιο εξόντωσης του Βίκου.

 

Μαύρο Ρόδο: Δείτε το τρέιλερ της σειράς του MEGA

Όλες οι ειδήσεις

Η Γη της Ελιάς: Ο Στάθης σε μεγάλα μπλεξίματα-Παντρεύεται πάλι την Αρετή;

Η Μπαρτσελόνα πήρε το πρωτάθλημα και ο Λεβαντόφσκι το έριξε στον χορό! (vid)

Μαύρο Ρόδο: Ο Λευτέρης κάνει φασαρία στον Γεράσιμο- Του ζητά να απομακρυνθεί από την Ελισάβετ