Συγκλονιστικές αναμένεται να είναι οι εξελίξεις στη δραματική σειρά «Μαύρο ρόδο» ακόμη μία φορά. Στα προσεχή επεισόδια θα δούμε μία γυναίκα-αράχνη να γίνεται η νέα σύμμαχος τον Βίκου.

Παράλληλα, η Κύρα λέει στον Θέμη την αλήθεια για τη σχέση του Βίκου με την Αλεξία, προκαλώντας την οργή του.
Ο ξαφνικός και άδικος θάνατος της Αγγελικής ήταν ένα μεγάλο πλήγμα τόσο για την οικογένεια Καστρινού όσο και για τον Βίκο. Μάλιστα, το ότι συνέβη μπροστά στα μάτια των παιδιών της, της Αλεξίας και του Πέτρου, καθώς και της Ελισάβετ, έκανε ακόμη πιο δραματικό το γεγονός.

Ο Βίκος, κυριευμένος από τις τύψεις που αφαίρεσε κατά λάθος τη ζωή της ερωμένης του, προσπαθεί με όσα μέσα διαθέτει να καλύψει το έγκλημά του, προκειμένου να μη μάθει ποτέ ο Θέμης Καστρινός την αλήθεια. Σύμφωνα με το MyTv, στα προσεχή επεισόδια της σειράς, ο Βίκος, στην προσπάθειά του να καλύψει τα ίχνη του και να αποπροσανατολίσει τον Θέμη από τις έρευνες που κάνει για να βρει τον δολοφόνο της γυναίκας του, παίρνει μία απόφαση. Συγκεκριμένα, προσεγγίζει μία μυστηριώδη γυναίκα-αράχνη με στόχο να γίνει η νέα σύμμαχός του. ‘Ομως επειδή αυτό που της ζητάει είναι αρκετά ριψοκίνδυνο, η γυναίκα απαιτεί να της δώσει ένα μεγάλο χρηματικό ποσό για να δεχτεί να συνεργαστεί μαζί του. Ο Βίκος, λοιπόν, την πληρώνει αδρά και αρχίζουν να σχεδιάζουν με πολλή προσοχή τις επόμενες κινήσεις τους. Οι δυο τους αναμένεται να κάνουν τα πάντα για να πετύχουν τον στόχο τους και εκείνη αναλαμβάνει αμέσως δράση προκειμένου να ρίξει στάχτη στα μάτια του Θέμη. Του υποδεικνύει, λοιπόν, ένα πρόσωπο λέγοντάς του ότι αυτό ευθύνεται για τη δολοφονία της Αγγελικής…

 

Μαύρο Ρόδο: Δείτε το τρέιλερ της σειράς του MEGA

Όλες οι ειδήσεις

Παγιδευμένοι: Χαμός με τις αποκαλύψεις για τον νεκρό Κοσμά-Αυτός χάνει τον ύπνο του

Η νέα «τρελή» μεταγραφή του Μαντί Καμαρά

Μαύρο Ρόδο: Η Κύρα κάνει την ανατροπή-Ο Θέμης σκοτώνει τον Βίκο;