Μόλις σε ελάχιστα επεισόδια η σειρά Maestro του Χριστόφορου Παπακαλιάτη, κατάφερε να αγγίξει ευαίσθητες χορδές της ανθρώπινης ύπαρξης!

Πρόκειται για μια ακολουθία συμβάντων βαθιά ανθρώπινων, ρεαλιστικών, συγκινητικών με εκρηκτική έκβαση.

Σε αυτά τα επεισόδια της σειράς ο σεναριογράφος αφηγείται μια συναρπαστική ιστορία πάθους και σύγκρουσης.

Μέσα από ένα καστ ταλαντούχων ηθοποιών βλέπουμε πολυδιάστατους ήρωες, μέσω των οποίων ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης επιχειρεί να εμβαθύνει στην ψυχοσύνθεση χαρακτηριστικών τύπων της κοινωνίας μας.

Παρόλο που αρχικά ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης θεωρούσε πως η ιστορία που έγραψε χρειαζόταν μόνο έναν κύκλο επεισοδίων για να ειπωθεί, βλέποντας τον τρόπο που οι πρωταγωνιστές ενσάρκωσαν τους χαρακτήρες τους είδε ότι θα μπορούσε να υπάρξει και συνέχεια. «Είναι κάτι που το συζητάμε. Αρχικά, δεν ήξερα αν θα μπορούσα να γράψω έναν δεύτερο κύκλο, αλλά με το συγκεκριμένο καστ ναι, είναι κάτι που μπορώ να το κάνω και θέλω να το κάνω. Είναι πάρα πολύ δύσκολο γιατί θέλουμε να κρατήσουμε όχι μόνο τον πήχη εκεί που τον έχουμε πάει, αλλά θέλουμε να τον πάμε και λίγο παραπάνω. Αλλά είμαι σίγουρος πως θα τα καταφέρουμε. Ναι, θα έχουμε και δεύτερο κύκλο. Έχω γράψει ήδη το πρώτο επεισόδιο» είχε πει στη συνέντευξη Τύπου ο δημιουργός.

ALERT! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΔΩΡΑ!

Ωστόσο ο πρώτος κύκλος της σειράς πλησιάζει στο τέλος της αφού είναι γνωστό ότι θα αποτελείται από εννέα επεισόδια. Αυτό που θα προβληθεί απόψε (1/12) είναι το έβδομο οπότε η σειρά προφανώς θα ολοκληρωθεί στις 15 Δεκεμβρίου, λίγο πριν τις γιορτές των Χριστουγέννων.

Maestro: Δείτε το τρέιλερ της σειράς του MEGA

Όλες οι ειδήσεις

Η Γη της Ελιάς: Έτσι μπαίνει τέλος στο «ειδύλλιο» Ειρήνης και Φίλιππου-Αυτός θέλει να βγάλει από τη μέση τον Δημοσθένη

Ξεσάλωσε το Twitter με όσα είπε για το πέναλτι του Μέσι ο Στέλιος Γιαννακόπουλος

Σασμός: Ο Ευθύμης φέρνει τον χωρισμό σε Μαθιό-Βασιλική!

Δείτε επίσης