Η επιστροφή της Αλεξάνδρας στη ζωή του Ορέστη στη σειρά Maestro λειτουργεί ως καταλύτης που απελευθερώνει όσα συναισθήματα μέχρι τώρα κρατούσε κρυμμένα. Πλέον, του είναι αδύνατο να αντισταθεί στον έρωτα του για την Κλέλια…

Maestro
Η άφιξη της Αλεξάνδρας στο νησί έχει αλλάξει τα πάντα για τον Ορέστη, αφού το παρελθόν από το οποίο προσπαθούσε να ξεφύγει ήρθε να τον αντιμετωπίσει κατά πρόσωπο. Και σαν να μην έφταναν οι αναμνήσεις ενός εαυτού που μισούσε, πλέον τον καταδιώκει και η σκέψη της Κλέλιας, που έχει συντριβεί από την αποκάλυψη του γάμου του. Εκείνη, τρελά ερωτευμένη μαζί του, νιώθει για πρώτη φορά την καρδιά της να σπάει.

Maestro

Βαθιά πληγωμένη, ψάχνει κάτι που θα της απαλύνει τον πόνο και οι εξηγήσεις που της δίνει εκείνος δεν επαρκούν. Η προδοσία του την έχει σημαδέψει, όμως η αντίδρασή της ξυπνά μέσα στον Ορέστη όλα τα συναισθήματα που εκείνος παλεύει να κρύψει. Πλέον, ο έρωτάς του για την Κλέλια είναι ισχυρότερος από οτιδήποτε άλλο και ο ίδιος συνειδητοποιεί ότι δεν μπορεί να του αντισταθεί. Όμως αυτό το πάθος που τον καίει τον φέρνει σε τρομερά δύσκολη θέση και μπροστά σε ένα ακόμα αδιέξοδο.

Maestro

Και μέσα σε όλα, η παρουσία της Αλεξάνδρας, η οποία μοιάζει να στοιχειώνει κάθε κίνησή του, κάνει τα πράγματα ανυπόφορα. Ένα άλλο ζευγάρι που παλεύει να ζήσει τον έρωτά του, ο Σπύρος και ο Αντώνης, αποφασίζουν να ρισκάρουν και να πάνε κρυφά για λίγες ημέρες στην Αθήνα. Φυσικά γνωρίζουν πως, αν το ανακαλύψει ο Χαράλαμπος, θα αντιδράσει ακραία, αλλά δεν μπορούν να αντισταθούν στην επιθυμία να είναι έστω και για λίγο ελεύθερα μαζί.

Maestro: Δείτε το τρέιλερ της σειράς του MEGA

 

Όλες οι ειδήσεις

Η Γη της Ελιάς: Έτσι μπαίνει τέλος στο «ειδύλλιο» Ειρήνης και Φίλιππου-Αυτός θέλει να βγάλει από τη μέση τον Δημοσθένη

Μιλγουόκι Μπακς: «Σίφουνας» ο Αντετοκούνμπο με 37 πόντους – Πέρασαν από τη Νέα Υόρκη τα «ελάφια» (vid)

Σασμός: Ο Ευθύμης φέρνει τον χωρισμό σε Μαθιό-Βασιλική!