Η δεύτερη σεζόν του Maestro στον κανάλι του MEGA, είναι πλέον γεγονός! Η πολυαναμενόμενη πρεμιέρα της σειράς, που προβλήθηκε με απόλυτη επιτυχία και από το Neflix, πλησιάζει και εκατομμύρια τηλεθεατών στην Ελλάδα και το εξωτερικό ανυπομονούν για τη συνταρακτική συνέχεια. Στο μικροσκόπιο θα μπουν οι ζωές όλων αφού ο φόνος του Χαράλαμπου θα αλλάξει άρδην τις ισορροπίες στις σχέσεις των ηρώων και μάλιστα για πάντα. Από τη μια, ο Αντώνης έχει βάψει τα χέρια του με αίμα προκειμένου να προστατεύσει τον Σπύρο και από την άλλη, ένα σύνολο ανθρώπων γύρω του θα κάνουν ό,τι περνά από το χέρι τους για να κρατήσουν το μυστικό του. Την ίδια στιγμή, ο Ορέστης και η Αλεξάνδρα φαίνεται να έχουν αφήσει πίσω του την ιστορία αυτή. Βρίσκονται ξανά στην Αθήνα και προσπαθούν να συνεχίσουν τη ζωή τους από εκεί που την άφησαν, με μια βασική διαφορά αυτή τη φορά. Τον ρόλο τού γονέα που θα κληθούν να… «ερμηνεύσουν» για πρώτη φορά. Ο θάνατος όμως του Χαράλαμπου θα τους στοιχειώνει για πάντα!

Η δολοφονία του Χαράλαμπου έχει αναστατώσει όλο το νησί και φυσικά όσους έχουν αναμειχθεί. Η Σοφία μαθαίνει αναπάντεχα ότι ο γιος της είναι αυτός που σκότωσε τον Χαράλαμπο και προσπαθεί να βρει μια λύση και να συμπαρασταθεί στο παιδί της, ενώ η Αλεξάνδρα, από τη δική της πλευρά, επιχειρεί να διαχειριστεί όσα συνέβησαν στο νησί, αλλά κυρίως τον ερχομό ενός παιδιού με έναν άντρα που δεν τη θέλει. Η ψυχραιμία που θα επιδείξει δεν θα είναι όμως αρκετή. Η Κλέλια προσπαθεί να συνέλθει από την ξαφνική φυγή του Ορέστη και το αίσθημα εγκατάλειψης που βίωσε.

Ο Αντώνης και η Χάρις θα την παρακολουθούν από απόσταση, ενώ εκείνη θα αδυνατεί να καταλάβει τι έχει συμβεί και γιατί ο αδελφός της συμπεριφέρεται με αυτόν τον τρόπο. Η σχέση του Αντώνη και του Σπύρου σύντομα θα διαλυθεί κάτω από την πίεση του ακραίου γεγονότος που βίωσαν. Ο Μιχάλης, ο μόνος μάρτυρας του φόνου, αρνείται στη Σοφία οποιαδήποτε στήριξη στον Φάνη. Και ενώ όλοι προσπαθούν να βρουν τη θέση τους στην πραγματικότητα, στην Κέρκυρα, ο αστυνομικός διευθυντής Δημοσθένης Κουβάς συνταξιοδοτείται και αναζητά μια τελευταία υπόθεση…

Maestro: Δείτε το τρέιλερ

 


 

Όλες οι ειδήσεις

Survivor 2/5 spoiler: Ποια ομάδα έχει προβάδισμα για το μεγάλο έπαθλο

Ο Κλοπ επιστρέφει στη Ντόρτμουντ;

Maestro: Τα γυρίσματα στους Παξούς συνεχίζονται