Ένα αποτρόπαιο θέαμα σοκάρει τον κόσμο του σχολείου στη σειρά Κάνε ότι Κοιμάσαι και οι έρευνες της Αστυνομίας στρέφονται εκεί. Οι Αρχές ανακρίνουν τον Κάσδαγλη και ο Νικόλας προσπαθεί να τον καλύψει, αναζητώντας συγχρόνως την πιθανότητα να εμπλέκεται κάποιος από το περιβάλλον του σχολείου.

‘Ολοι ψάχνουν να βρουν ποιος είναι ο υπεύθυνος για τη διακοπή της καταγραφής στις κάμερες ασφάλείας και τι μπορεί να ήταν αυτό που δεν ήθελαν οι δράστες να καταγραφεί. Μάλιστα, οι λεπτομέρειες που βρίσκονται στον τόπο του εγκλήματος ανησυχούν ιδιαίτερα τον Νικόλα.

Την επόμενη μέρα, ένας άγνωστος αφήνει μια ύποπτη φωτογραφία, που απεικονίζει τον καθηγητή, στον ‘Ισσαρη.’Οταν ο τελευταίος τη βλέπει, βάζει στο στόχαστρό του τον Νικόλα.

Από την άλλη, η Κατερίνα αρχίζει να φλερτάρει επικίνδυνα με τον φίλο του συμμαθητή της που έμπλεξε με τη διανομή των ναρκωτικών ουσιών. Οι μέρες περνούν και η Βικτώρια, μετά ένα μαφιόζικο χτύπημα, ανησυχεί πολύ για την ασφάλεια του Νικόλα. ‘Ετσι, λοιπόν, ζητάει την προστασία του Λημνιού.’Ομως ο άντρας τής ξεκαθαρίζει πως αν θέλει τη βοήθειά του θα πρέπει να του κάνει μια χάρη.

Κι ενώ συμβαίνουν όλα αυτά, ο Νικόλας ψάχνει να βρει τον άνθρωπο που τον προετοίμασε για να εκδικηθεί τον Μάνο, με την υποψία ότι κάτι του έκρυψε. Ζητάει τη βοήθεια της Άννας για να τον ενημερώσει σχετικά με τις λεπτομέρειες της εκτέλεσης του Μάνου. Γιατί ο ‘Ισσαρης δεν εμπιστεύεται τον Νικόλα και τι θα πάθει η Κατερινα στη συνάντησή της με τον επικίνδυνο φίλο της;

 

Κάνε ότι Κοιμάσαι: Δείτε το τρέιλερ της σειράς της ΕΡΤ1

 

 

Όλες οι ειδήσεις

Survivor Twitter 24/3: Τα social γλέντησαν Μαριαλένα και αποθέωσαν το «υπερόπλο» Σταυρούλα

Ρωσία: Παραμένει η απαγόρευση για τους αθλητές στίβου

Η Γη της Ελιάς: Χαμός με Αλέξη και Μυρτάλη-Δεν τελειώνουν καλά!