Ο Νικόλας είναι αποφασισμένος να τιμωρήσει ο ίδιος τον Μάνο και τους συνεργάτες του στη σειρά Κάνε ότι Κοιμάσαι.

Την ίδια στιγμή ο Ίσσαρης και η Άννα επισκέπτονται τον Μηνά στη φυλακή για να εκμαιεύσουν πληροφορίες για το φόνο της Πολέμη.

Η Νάσια, από την άλλη, πιέζει τον Στάθη και τη Βικτόρια να μετακομίσουν μαζί τους. Η Κατερίνα φλερτάρει με τον άνθρωπο που έμπλεξε τον συμμαθητή της με την αστυνομία, αψηφώντας τον κίνδυνο. Ενώ ο ‘Ισσαρης συνεχίζει να αναζητά εναγωνίως τον δολοφόνο της Πολέμη, ένα αποτρόπαιο θέαμα θα σοκάρει τον κόσμο του σχολείου του Νικόλα και θα απορροφήσει τις έρευνες των Αρχών… Ο Μάνος εντοπίζεται νεκρός.. . Ο Κάσδαγλης ανακρίνεται από την αστυνομία . Ο Νικόλας προσπαθεί να τον καλύψει, εξετάζοντας συγχρόνως την πιθανότητα να εμπλέκεται κάποιος από το περιβάλλον του σχολείου . Σύντομα αποκαλύπτεται ότι κάποιος διέκοψε το καταγραφικό στον χώρο του σχολείου. Τι ήταν αυτό που δεν ήθελαν οι δράστες να καταγραφεί από τις κάμερες ασφαλείας;

Ο Νικόλας φαίνεται να ανησυχεί με τις λεπτομέρειες στον τόπο του εγκλήματος.. .
Ο ‘Ισσαρης βάζει στο μάτι τον Νικόλα, με αφορμή μια ύποπτη φωτογραφία που του αφήνει κάποιος άγνωστος, και αρχίζει να μην τον εμπιστεύεται . Η Κατερίνα φλερτάρει επικίνδυνα με τον φίλο του συμμαθητή της που τον έμπλεξε με τη διακίνηση των ναρκωτικών ουσιών. Η Μπετίνα αποκαλύπτει στην κόρη της ένα μεγάλο μυστικό κάτι που κρύβει από το μακρινό παρελθόν!

 

Κάνε ότι Κοιμάσαι: Δείτε το τρέιλερ της ΕΡΤ1

Όλες οι ειδήσεις

Παγιδευμένοι: Ο Ανδρέας χαροπαλεύει -Αυτό είναι το τέλος του;

Μίμης Παπαϊωάννου: Αντίο σε έναν θρύλο

Μάρκος Σεφερλής: Αυτός είναι ο λόγος που πήγε στον ΣΚΑΪ