Η σχέση του Νικόλα με τη Βικτόρια αρχίζει να καθαρίζει από τα φαντάσματα του παρελθόντος στη σειρά Κάνε ότι Κοιμάσαι, καθώς εκείνη του αποδεικνύει σταδιακά την αθωότητά της. Ο Νικόλας ομολογεί στην ανακρίτρια ότι βρήκαν τα λεφτά που έψαχναν οι ληστές, ενώ το μεταφέρει και στον δικηγόρο του Βανδώρου. Η Βικτόρια φοβάται μήπως την εντοπίσει ο Παύλος. Ο Νικόλας φέρνει σε επαφή τον Παύλο με τη Βικτόρια, προσπαθώντας να εξασφαλίσει τη συνεργασία τους. Η Μπετίνα δεν μπορεί πλέον να δεχτεί τις αποφάσεις της κόρης της και η σχέση τους επιδεινώνεται. Ο Βανδώρος αισθάνεται την απόρριψη της Σοφίας και επιμένει ακόμα περισσότερο στην πρότασή του να ζήσει μαζί του.

Ο Στάθης ερωτεύεται όλο και περισσότερο τη Νάσω, η οποία όμως έχει ακόμα επιφυλάξεις, λόγω της συγγένειάς του με τη Βικτόρια… Η ανακρίτρια στριμώχνει κι άλλο τον Μιχάλη, που προσπαθεί να αποφύγει μια κατάθεση που θα ευνοήσει τον Μηνά. Ο Θοδωρής εκμεταλλεύεται τη συμπεριφορά του Γιάννη προς την Κατερίνα και αρχίζει να τη φλερτάρει ανοιχτά. Ο Μάκης συγκρούεται με τον Χρήστο και η σχέση τους φτάνει στα άκρα…

Ο’Ισσαρης συνειδητοποιεί την ερωτική διάθεση που έχει για την ‘Αννα και η σχέση τους αλλάζει, δημιουργώντας ανασφάλεια και νευρικότητα και στους δύο. Ο Μάκης παραδίδει στον Βανδώρο το υλικό που έκρυβε ο δικηγόρος του σχετικά με την παγίδα που του είχαν στήσει και ανοίγει τον ασκό του Αιόλου, πυροδοτώντας την οργή του. Η σχέση της Ζωής με τη Νάσια αρχίζει να αποκαθίσταται. Η Βικτόρια πηγαίνει να παραδοθεί ατην αστυνομία. Η Άννα αγνοεί ότι παρακολουθείται από το Τμήμα Εσωτερικών Υποθέσεων σχετικά με τους χειρισμούς της στην υπόθεση σύλληψης του Μηνά.

Ο Παύλος ζητάει τη βοήθεια του Νικόλα τώρα που ο Βανδώρος γνωρίζει ότι προσπάθησε να τον ενοχοποιήσει.

Ο Νικόλας προσφέρεται να τον κρύψει μέχρι να περάσει η οργή του, αλλά ο Χριστόφορος δεν τον εμπιστεύεται.

Ο Χρήστος ειδοποιείται ότι ο συμμαθητής του διέρρευσε το βίντεο που έτρεμε μέχρι τώρα. Τρομοκρατημένος, ζητάει τη βοήθεια της καθηγήτριάς του. Ο πρώην σύζυγος της Άννας επισκέπτεται στο σπίτι και βρίσκει στο διαμέρισμα τον ‘Ισσαρη.

 

Κάνε ότι κοιμάσαι: Δείτε το τρέιλερ της σειράς της ΕΡΤ1

 

Όλες οι ειδήσεις 

Survivor Twitter 16/1: Η Ευριδίκη ψήφισε Παπαδόπουλο και ο μιντιακός λαός τη δίκασε!

Aυτούς «αρπάζει» από Ελλάδα ο Πέδρο Μαρτίνς!

Survivor All Star: Έτσι βλέπει την εκπομπή ο Λιανός τώρα