Ο Νικόλα στη σειρά της ΕΡΤ1, Κάνε ότι Κοιμάσαι, προσπαθεί να πάρει από τη Βικτώρια τις απαντήσεις που ψάχνει εδώ και καιρό. Εκείνη προσπαθεί να του εξηγήσει, αλλά την πληγώνει με την καχυποψία του.

Ο Παύλος στο μεταξύ, αναλαμβάνει να εκπροσωπήσει την οικογένεια του Νικόλα.

Η Μπετίνα με τη σειρά της προσπαθεί να μάθει για την εγκυμοσύνη της Ζωής και για τον πατέρα του παιδιού της. Στην ανακρίτρια, η φίλη του Στράτου επιχειρεί να βρει ελαφρυντικά και αποκλείει τις κατηγορίες που έχουν διατυπώσει ο Μηνάς και ο Μιχάλης, ενώ ο δικηγόρος του Μηνά τον πιέζει να βοηθήσει την αστυνομία
να εντοπίσουν τη Βικτώρια.

Ο Στάθης προσπαθεί να κερδίσει το ενδιαφέρον της Νάσιας, ενώ η σχέση του Νικόλα με την κόρη του εξακολουθεί να είναι φορτισμένη.
Η ανακρίτρια πιέζει τον Μιχάλη, ο οποίος κατηγορεί τον Μηνά ως εγκέφαλο της συμμορίας. Προσπαθεί να βρει έναν τρόπο για να μην αντιμετωπιστεί ο Mηvάς ως ψυχικά άρρωστος.

Η Βικτώρια εξηγεί το παρελθόν της στον Νικόλα. Του μιλάει για τη συμμαχία της με τον Παύλο, τους λόγους και τον στόχο τους να εκδικηθούν.

Ο Νικόλας συνεχίζει να την αντιμετωπίζει με δυσπιστία αλλά δεν την καταδίδει στην αστυνομία. Η Ζωή αποκαλύπτει το μεγάλο μυστικό της στη Νάσια για την εγκυμοσύνη της και παραδέχεται ότι ο πατέρας του παιδιού είναι ο Στράτος. Η Νάσια εξοργίζεται και την αποφεύγει. Η γιαγιά του Μάκη μεταφέρεται στο νοσοκομείο και δεν υπάρχει κανείς να τους βοηθήσει εκτός από τον Νικόλα.

Κάνε ότι κοιμάσαι: Δείτε το τρέιλερ της σειράς

Όλες οι ειδήσεις

Η Γη της Ελιάς: Τέλος για Χριστούγεννα – Αυτή η σειρά παίρνει την θέση της

Ολυμπιακός: Ανέτοιμος ο Σκάρπα! Θα βοηθούσε τους ερυθρόλευκους;

Παγιδευμένοι: Ο Δημήτρης παραιτείται-Τέλος από την εισαγγελία