Ο Νικόλας στη σειρά της ΕΡΤ1 Κάνε ότι Κοιμάσαι, είναι σοκαρισμένος μετά τις αποκαλύψεις της Βικτώριας για το παρελθόν της, για τη συμμαχία της με τον Παύλο, αλλά και το στόχο τους να εκδικηθούν. Παρόλο που συνεχίζει να είναι δύσπιστος απέναντί της, αποφασίζει να μην την καταδώσει στην αστυνομία. Στις συζητήσεις που έχουν οι δυο τους, ξετυλίγεται σιγά σιγά το ταραγμένο παρελθόν της κι είναι φανερό πλέον πως τα χρόνια που πέρασε στο ορφανοτροφείο και η σχέση της με την ετεροθαλή αδελφή της ήταν αυτά που καθόρισαν τη μετέπειτα πορεία της.
Η Ζωή από την άλλη αποκαλύπτει στη Νάσια ότι είναι έγκυος και πατέρας του παιδιού είναι ο Στράτος. Εκείνη εξοργίζεται κι αρχίζει να την αποφεύγει. Η γιαγιά του Μάκη μεταφέρεται στο νοσοκομείο και δεν υπάρχει κανείς να τους βοηθήσει, εκτός από τον Νικόλα. Η Βικτώρια προσπαθεί να εξιλεωθεί και να ξεχάσει τη συμμετοχή της στη συμμορία.

Και σ’ αυτό έχει παίξει σημαντικό ρόλο η ιδιαίτερη σχέση που έχει αναπτύξει με τον Νικόλα, ο οποίος δέχτηκε να τη βοηθήσει, κρύβοντάς τη στο υπόγειο του σπιτιού του. Ξέρει, όμως, καλά πως με τα λάθη που έχει κάνει θα είναι πολύ δύσκολο να αποκτήσει ξανά μια φυσιολογική ζωή. Ο Ίσσαρης, από την άλλη, αφήνει την Άννα να τον βοηθήσει και για πρώτη φορά εμπιστεύεται τα αισθήματά του για εκείνη. Η Μπετίνα συγκρούεται με τον άντρα της γιατο πώς πρέπει να χειριστούν την εγκυμοσύνη της κόρης τους. Καθώς η αστυνομία πλησιάζει τη Βικτωρία όλο και περισσότερο, η Νάσια και ο Στάθης αρχίζουν να συνειδητοποιούν ότι ο έρωτας τους χτύπησε την πόρτα, ενώ ένα πρόσωπο από το παρελθόν πλησιάζει το γιο του Βανδώρου. Στο μεταξύ, ο Νικόλας προσπαθεί να βοηθήσει το μαθητή του με το πρόβλημα που αντιμετωπίζει η κηδεμόνας του, ενώ ο Στάθης αρχίζει να ζητά εξηγήσεις για το παρελθόν και τις συνθήκες θανάτου της μητέρας του. Παράλληλα, ένα μυστικό του, που Θα αποκαλυφθεί, Θα σταθεί αφορμή για να απομακρυνθεί η Νάσια από κοντά του.

 

Κάνε ότι κοιμάσαι: Δείτε το τρέιλερ της σειράς

Όλες οι ειδήσεις

Η Γη της Ελιάς: Σοκ στη Μάνη-Η Αρετή κάνει μάγια σε Στάθη και Ιουλία

«Άκυρο» Ιβάν Σαββίδη για μεταγραφή!

Το Μεγάλο Παζάρι: Επανέρχεται μετά από χρόνια!