Ενώ οι έρευνες της αστυνομίας επικεντρώνονται στις συνθήκες απόδρασης του Μηνά στη σειρά Κάνε ότι Κοιμάσαι, η Άννα έχει στρέψει αλλού το ενδιαφέρον της. Συγκεκριμένα, οι υποψίες της εστιάζουν στη Βικτωρία και στην εμπλοκή της στην υπόθεση αυτή. Την ίδια ώρα, ο Νικόλας προσπαθεί να συγκρατήσει την οργή που τον έχει κυριεύσει και, παράλληλα, αναζητά πληροφορίες από τους ανθρώπους του Ματθαίου, που θα μπορούσαν να του φανούν χρήσιμες. Η Άννα, από την άλλη, πιέζει τη Βικτωρία να της δώσει πληροφορίες για τον Λημνιό. Κι όταν εκείνη αρνείται να μιλήσει, την απειλεί ότι θα αποκαλύψει στον Νικόλα όσα γνωρίζει εναντίον της.

Στο μεταξύ, ο Πέτρος έχει αρχίσει να υποπτεύεται τον Ματθαίο και την πιθανή του εμπλοκή, λόγω του σκίτσου που σχεδιάζει η αστυνομία από την κατάθεση ενός μάρτυρα. ‘Οσο για τον Λημνιό, ζητάει από τον Μηνά το αντάλλαγμα για τη βοήθεια που του παρείχε και του δίνει εντολή δολοφονίας για την υπαστυνόμο Άννα Γραμματικού.

Ο Στάθης και η Βικτωρία μετακομίζουν στο σπίτι του Νικόλα. Η προσαρμογή, όμως, δεν είναι εύκολη και όλοι προσπαθούν να εξοικειωθούν με τη νέα συγκστοίκηση. Η αστυνομία καταφέρνει να συλλάβει τα μέλη του κυκλώματος τοκογλύφων, για τους οποίους δούλευε ο Μάνος. Παράλληλα, ο Νικόλας μαθαίνει με κάθε λεπτομέρεια ποιοι ήταν οι άνθρωποι που είχαν μπλέξει τη γυναίκα του με τη υπέρογκα δάνεια. Ο Ίσσαρης, από την πλευρά του, διερευνά την εμπλοκή τους στους φόνους της δικηγόρου και του τραπεζικού υπαλλήλου. Κι ενώ συμβαίνουν όλα αυτά, ο Νικόλας έρχεται σε σύγκρουση με τη Σοφία, η οποία ανησυχεί για τον Στάθη και την επιρροή της Βικτωρίας πάνω του μετά το θάνατο του πατέρα του. Ο Λάκης συναντιέται με έναν παλιό γνώριμό του. Πρόκειται για τον Ματθαίο, με τον οποίο δούλευαν μαζί στο παρελθόν στο Πολεμικό Ναυτικό.

Κάνε ότι κοιμάσαι: Δείτε το τρέιλερ της σειράς της ΕΡΤ1

Όλες οι ειδήσεις

ΕΡΤ: Αυτές οι σειρές αναμένεται να σαρώσουν τη νέα σεζόν

Αυτός ο προπονητής είναι το φαβορί για τον Άρη

Κώστας Τσουρός: Τέλος από το MEGA; Του τάζουν εκπομπή εκεί