Όσοι βρίσκονται στο σχολείο στη σειρά Κάνε ότι Κοιμάσαι, σοκάρονται από ένα αποτρόπαιο θέαμα και οι έρευνες της Αστυνομίας στρέφονται σε αυτό.

Παράλληλα, ο’Ισσαρης αναζητά τον δολοφόνο της Πολέμη και σύντομα ο Κάσδαγλης ανακρίνεται από τις Αρχές.’Ομως ο Νικόλας προσπαθεί να τον καλύψει, ενώ συγχρόνως ερευνά την πιθανότητα να εμπλέκεται στο έγκλημα κάποιος από το περιβάλλον του σχολείου.

‘Ολοι ψάχνουν να βρουν τον υπεύθυνο για τη διακοπή του καταγραφικού στο σχολείο αλλά και τι ήταν αυτό που δεν ήθελαν οι δράστες να καταγραφεί από τις κάμερες ασφαλείας. Οι μέρες περνούν και ο Νικόλας ανησυχεί ιδιαίτερα με τις λεπτομέρειες στον τόπο του εγκλήματος. Σύντομα, ο καθηγητής μπαίνει στο στόχαστρο του’Ισσαρη, έπειτα από μια φωτογραφία που παραλαμβάνει από άγνωστο αποστολέα.

Κι ενώ συμβαίνουν όλα αυτά, η Κατερίνα αρχίζει να φλερτάρει επικίνδυνα με τον φίλο του συμμαθητή της που τον έμπλεξε με τη διανομή των ναρκωτικών ουσιών. Μάλιστα, η συνάντησή της με τον νεαρό δεν εξελίσσεται καθόλου καλά… Την ίδια μέρα, η Μπετίνα αποκαλύπτει ένα μεγάλο μυστικό στην κόρη της. Η Βικτώρια, πάλι, μετά το μαφιόζικο χτύπημα φοβάται για την ασφάλεια του Νικόλα και ζητάει την προστασία του Λημνιού.‘Ομως εκείνος θέλει ένα αντάλλαγμα… Εν τω μεταξύ, ο Νικόλας ψάχνει να βρει τον άνθρωπο που τον προετοίμασε για να εκδικηθεί τον Μάνο, έχοντας την υποψία ότι κάτι σημαντικό του έκρυψε. Στην προσπάθειά του να τον εντοπίσει, ζητάει τη βοήθεια της Άννας θέλοντας να τον ενημερώσει για τις λεπτομέρειες της εκτέλεσης του Μάνου. Παρ’ όλα αυτά, ο’Ισσαρης δεν έχει καμία εμπιστοσύνη στον καθηγητή.

 

Κάνε ότι Κοιμάσαι: Δείτε το τρέιλερ της σειράς της ΕΡΤ1

Όλες οι ειδήσεις

Παγιδευμένοι: Χαμός με τις αποκαλύψεις για τον νεκρό Κοσμά-Αυτός χάνει τον ύπνο του

Η νέα «τρελή» μεταγραφή του Μαντί Καμαρά

Μαύρο Ρόδο: Η Κύρα κάνει την ανατροπή-Ο Θέμης σκοτώνει τον Βίκο;