Ο Νικόλας βρίσκει ένα μυστηριώδη σύμμαχο, ο οποίος προσπαθεί να τον βοηθήσει στη σειρά Κάνε ότι Κοιμάσαι χωρίς όμως να αποκαλύψει την ταυτότητά του, ενώ ο Μάνος αποφασίζει να ζητήσει τη βοήθεια της Πολέμη. Ένας φόνος, όμως, τους σοκάρει όλους και δρομολογεί νέες εξελίξεις…

ΟΝικόλας έχει αρχίσει να σκέφτεται τρόπους για να λύσει μόνος του τις εκκρεμότητες που έχει τόσο με τους τοκογλύφους όσο και με τους ανθρώπους που συνεργάστηκαν μαζί τους.
Το πρόβλημα που αντιμετωπίζει είναι ότι τα υπόλοιπα θύματά τους φοβούνται και δεν δείχνουν πρόθυμα να μιλήσουν ανοιχτά. Υπάρχει όμως κάποιος που, κρυφά από όλους, προσπαθεί να του ανοίξει το δρόμο. Ο Νικόλας το αντιλαμβάνεται αυτό, αλλά ακόμα δεν έχει καταφέρει να μάθει ποιος είναι ο άγνωστος σύμμαχός του, ούτε γιατί προσπαθεί να του ανοίξει τα μάτια με τη δική του υπόθεση. Την ίδια στιγμή, η Κατερίνα, ο Θοδωρής και η Στέλλα δίνουν κατάθεση στην αστυνομία για τις απειλές του ανθρώπου που έμπλεξε το συμμαθητή τους. Παράλληλα, ο Ίσσαρης υποπτεύεται ότι ο Νικόλας είχε μάθει κάτι επιπλέον όταν απείλησε τον Μάνο και προσπαθεί να συλλέξει πληροφορίες από το περιβάλλον του.

Η Βικτωρία, από την άλλη, δεν έχει πειστεί ακόμα ότι θα είναι καλό να ζήσουν στο σπίτι του Νικόλα με τη Νάσια και τον Στάθη. Η αλλαγή στη συμπεριφορά του την έχει προβληματίσει αρκετά και κάνει ό,τι περνάει από το χέρι της για να τον βοηθήσει και να τον στηρίξει.

Ο Ίσσαρης απειλεί τον Μάνο ο οποίος έχει αρχίσει να θορυβείται  ύστερα από κάποιες περίεργες συμπτώσεις και είναι έντονα προβληματισμένος. Πάνω στον πανικό του, αποφασίζει να ζητήσει τη βοήθεια της Πολέμη, θεωρώντας ότι και οι δυο τους θα γίνουν στο τέλος στόχος των τοκογλύφων και καλό θα είναι να τους αντιμετωπίσουν μαζί. Αυτό που δεν γνωρίζει είναι ότι και ο Νικόλας σκέφτεται να κάνει ακριβώς το ίδιο πράγμα. Συναντά τη δικηγόρο, της εξηγεί το μέγεθος της διαφθοράς που εκπροσωπεί ο Μάνος και της μιλά για τα θύματα. Αν τον στηρίξει, δεν θα κινδυνεύει ούτε η ίδια για όσα χατίρια δεν τους έκανε. Και ενώ συμβαίνουν όλα αυτά, η σχέση της Νάσιας με τον Στάθη προχωράει. Οι δυο τους έχουν έρθει πια πολύ κοντά και αυτό έχει κάνει τον Χρήστο ακόμα πιο ανταγωνιστικό. Στη σκιά όλων αυτών των γεγονότων, ένας φόνος σοκάρει τον Νικόλα και την αστυνομία και μπλέκει ακόμα περισσότερο τα πράγματα.

 

Κάνε ότι Κοιμάσαι: Δείτε το τρέιλερ της σειράς της ΕΡΤ1

Όλες οι ειδήσεις

ALPHA: Τέλος πασίγνωστη δραματική σειρά – Δεν συνεχίζει του χρόνου

Viral – Απίστευτο: Δεν είναι «ιπτάμενο δελφίνι», αλλά καγκουρό που περπατάει στη θάλασσα! (vid)

Ελένη Τσολάκη: Οριστικό – Εκεί θα είναι τη νέα σεζόν