Η Βικτωρία ανοίγει τα χαρτιά της στον Νικόλα στη σειρά Κάνε ότι Κοιμάσαι, ο οποίος, όμως, συνεχίζει να είναι δύσπιστος μαζί της, ενώ ο Μιχάλης κατηγορεί τον Μηνά ως εγκέφαλο της συμμορίας.
Ο Νικόλας ζητά απαντήσεις και η Βικτωρία είναι πρόθυμη να του της δώσει. Η καχυποψία, όμως, που έχει απέναντί της την πληγώνει. Παράλληλα, ο Παύλος αναλαμβάνει την εκπροσώπηση της οικογένειας του Νικόλα, ζητώντας από τον Βανδώρο να σεβαστεί το απόρρητο της επαγγελμαπκής τους σχέσης. Η Μπετίνα, από την άλλη, προσπαθεί να μάθει ποιος είναι ο πατέρας του παιδιού που περιμένει η κόρη της.
Η δικηγόρος του Μηνά τον πιέζει να βοηθήσει την αστυνομία να εντοπίσουν τη Βικτωρία. Η Άννα βρίσκεται στο πλευρό του Ίσσαρη, ο οποίος περνά δύσκολες στιγμές μετά την απόφαση να πάρει διαζύγιο, ενώ ο Νικόλας συνεχίζει να είναι προβληματισμένος, βλέποντας ότι η κόρη του έχει υψώσει ένα τείχος απέναντί
του. Η απόφασή της, μάλιστα, να μείνει στο θείο της τον έχει θορυβήσει πολύ. Κι ενώ συμβαίνουν όλα αυτά, ο Μιχάλης κατηγορεί τον Μηνά ως εγκέφαλο της συμμορίας στην ανακρίτρια.
Η Βικτωρία εξηγεί το παρελθόν της στον Νικόλα. Του μιλάει για τα παιδικά της χρόνια, για την ετεροθαλή αδελφή της, για τη συμμαχία της με τον Παύλο και το στόχο τους να εκδικηθούν. Παρόλο που εκείνος συνεχίζει να είναι δύσπιστος, δεν την καταδίδει στην αστυνομία. Δεν θα αργήσει, όμως, να φτάσει η στιγμή που θα χάσει τον έλεγχο μαζί της. Τελικά, η Ζωή παραδέχεται στη Νάσια ότι ο πατέρας του παιδιού που περιμένει είναι ο Στράτος, εξοργίζοντάς την.

Κάνε ότι κοιμάσαι: Δείτε το τρέιλερ της σειράς της ΕΡΤ1

Όλες οι ειδήσεις

Ο Παράδεισος των Κυριών: Ο Πάρης μετανιώνει για τον γάμο!

Άρης: Ο Μαντσίνι κάνει δεύτερες σκέψεις αλλά ο Καρυπίδης είναι αμετακίνητος

ΣΚΑΪ: «Τέλος» η Άγρια Γη