Ο Παύλος Σταματόπουλος έκανε κι εκείνος μία στάση στο εξομολογητήριο του After Dark με τον Θέμη Γεωργαντά στο OPEN κι απάντησε σε άκρως… πικάντικες ερωτήσεις. Ανάμεσα σε αυτές ήταν κι αν έχει μετανιώσει για κάποια συνεργασία του στην τηλεόραση.

Ο παρουσιαστής του OPEN το παραδέχτηκε:  “Έχω μετανιώσει για συνεργασία μου, γιατί έτσι κι αλλιώς δεν ήθελα από την αρχή. Πέρασα δύσκολα εγώ, δεν μου έκανε τίποτα ο άνθρωπος αλλά έχω μετανιώσει. Φυσικά δεν θα σου πω το πρόσωπο γιατί μπορεί αύριο μεθαύριο να το συναντήσω ξανά και να δουλέψω. Άμα ψωμολυσσάω, πώς θα ζήσω;”.

Όπως είπε είναι ισχυρογνώμων και δεν ζητάει συγγνώμη ακόμη και αν έχει κάνει λάθος.

Η πιο σέξι γυναίκα κατά τη γνώμη του είναι η Ζέτα Μακρυπούλια και όπως είπε μέσα στο sexiness είναι και το να φαντάζεσαι πράγματα.

Παύλος Σταματόπουλος: Ποια θα σώσει;

Αν ήταν για ένα 24ωρο γυναίκα θα ήθελε να βγει μαζί του!

Αν έπρεπε να σώσει στη βάρκα του μία από τις Ναταλία Γερμανού, Τζένη Μπότση και Έλλη Κοκκίνου δήλωσε αρχικά ότι δεν θα σώσει καμία. «Να κολυμπήσουν». Αμφιταλαντεύτηκε μετά διότι οι δύο τελευταίες είναι κουμπάρες του.

Τελικά όμως είπε ότι θα σώσει τη Ναταλία Γερμανού για να κάνουν reunion του «Μες στην καλή χαρά».

Στην ερώτηση ποιο είναι το πιο ακραίο μέρος που έχει κάνει σεξ ο Παύλος απάντησε τα παρασκήνια του «Μες στην καλή χαρά» και έκανε τον Θέμη να «ψοφήσει» στο γέλιο για το τερατώδες ψέμα του.

«Τι λες μωρέ με τη Ναταλία στον καναπέ κι εσύ από πίσω; Είχες τα κλειδιά και είπες να πας πού, στο studio Pro;» του είπε.

Διηγήθηκε ένα ευτράπελο στο «Μπράβο Ρούλα» οπότε και τον έπιασε κόψιμο λίγο πριν από την έναρξη της εκπομπής και δεν έβρισκε τουαλέτα και βρέθηκε σε μία γυναικεία όπου τον εντόπισαν τα μοντέλα της εκπομπής. «Είναι η πιο ξεφτιλιστική ιστορία που έχω ζήσει σε δουλειά».

Αρνήθηκε να πει ποιο είναι το πιο υπερεκτιμημένο πρόσωπο στην τηλεόραση διότι όπως είπε θέλει να δουλέψει ξανά αύριο μεθαύριο.