Ήλιος επόμενα επεισόδια: Η Αλίκη βρίσκει στο δρόμο ένα μικρό κορίτσι πολύ τρομαγμένο και το πηγαίνει στην Αστυνομία. Όσο κι αν θέλει να βρει πληροφορίες για το προσφυγόπουλο, είναι αδύνατον. Η σειρά του ΑΝΤ1 κρύβει εκπλήξεις στα επόμενα επεισόδια.

Ωστόσο η μικρή Αζίζα της σειρά του ΑΝΤ1 κινδυνεύει ακόμα και μέσα στο σπίτι της Αλίκης. Ο Δημήτρης ψάχνει να βρει τη μητέρα της μικρής αλλά οι συγκάτοικοι δεν ανοίγουν το στόμα τους.

Η Εξαφάνιση του δημοσιογράφου

Ένας δημοσιογράφος ταυτόχρονα είναι άφαντος ενώ η Αλίκη καταλαβαίνει ότι το παιδί έχει έρθει αντιμέτωπο με δυσάρεστες καταστάσεις.

Ποιο μυστικό κρύβει η αδίστακτη Ιωάννα Γαλανού της σειράς Ηλιος;

Το μυστικό της είναι υπεύθυνο για την ολέθρια σχέση που έχει με την κόρη της. Το παρελθόν της κρύβει πολλά ένοχα μυστικά και ο κίνδυνος για αποκαλύψεις είναι μεγάλος. Ο Δημήτρης βρίσκεται στα ίχνη της και αυτό την οδηγεί σε σπασμωδικές κινήσεις. Απελπισμένη προτείνει στον Δημήτρη και την Αθηνά μία απρόσμενη συμφωνία.

Η Γαλανού καταθέτει όλη την αλήθεια

Η Ιωάννα Γαλανού καταθέτει όλη την αλήθεια για την εξαφάνιση του Αργύρη και τη σχέση που είχε με τον Μαρκάτο. Παράλληλα τα στοιχεία που έχει στη διάθεσή του ο Δημήτρης δείχνουν πως η μητέρα της Γαλανού είναι μάλλον νεκρή. Στο μεταξύ ο Διονύσης είναι σε σοβαρή κατάσταση στο νοσοκομείο μετά την απόπειρα αυτοκτονίας του. Εκεί τον οδήγησε ο δημόσιος διασυρμός του.

Η Νέλλη πιέζει τον Μιχάλη

Η Νέλλη μαθαίνει κάτι για το παρελθόν του Μιχάλη και τον πιέζει να της πει όλη την αλήθεια. Ο ίδιος ομολογεί ότι ήταν μέλος συμμορίας με παραβατική συμπεριφορά. Όταν βλέπει μπροστά του τον Σπύρο που ήταν ένα από τα θύματά του τρομάζει.  Η Νέλλη όταν καταλάβει ότι δεν θα μάθει την αλήθεια, θα πάει να βρει τον Σπύρο και αυτό που θα μάθει θα την καταρρακώσει.

 

Ο ασθενής της Λήδας είναι ο αδερφός του Νικήτα

Η Λήδα δεν μπορεί να πιστέψει αυτό που έμαθε αλλά περισσότερο πέφτει από τα σύννεφα με την συμπεριφορά του Νικήτα. Καταλαβαίνει ότι τους χωρίζει κάτι σοβαρό αλλά προσπαθεί να τους συμφιλιώσει.