Η δραματική σειρά του ΑΝΤ1 «Ήλιος», σε σενάριο Μαρίας Γεωργιάδου και σκηνοθεσία Βίκυς Μανώλη, συνεχίζει ακάθεκτη να κρατάει από Δευτέρα έως Πέμπτη συντροφιά στους τηλεθεατές του ΑΝΤΙ και δη στην prιme tιme ζώνn.

Μάλιστα, όσο προχωρουν τα επεισόδια, οι εκπλήξεις και οι ανατροπές αυξάνονται ολοένα και περισσότερο, ενώ δεν λείπουν οι προσθήκες γνωστών και αγαπημένωνηθοποιών στο βασικό καστ.

Σύμφωνα με πληροcρορίες του «ΜΥtν», μετά τον Κωνσταντίνο Κάππα, τον Αντώνη Καρυστινό, τον Παναγιώτη Μπονγιούρη κ.ά., σειρά παίρνει μία γυναίκα ηθοποιός.

Αναφερόμαστε στη Μυρτώ Αλικάκη, η οποία επιστρέφει στη μικρή οθόνη, εννέα μήνες μετά την τελευταία τηλεοπτική δουλειά της (σ.σ.: «Σιωπηλός Δρόμος), κρατώ ντας έναν ρολο-έκπληξη.

Οι ίδιες πληροφορίες θέλουν την ηθοποιό να υποδύεται την πρώην σύζυγο του Παύλου Σαρόγλου (Αντώνης Καρυστινός).

Ήλιος: Ποιος είναι ο Παύλος Σαρόγλου

Ο Παύλος Σαρόγλου είχε μια όμορφη αγαπημένη οικογένεια, μια επιτυχημένη καριέρα δικηγόρου και μια τακτοποιημένη ζωή. Μια στιγμή, όμως, ήταν αρκετή για να αλλάξει τον κόσμο του για πάντα. Η δύναμη και η αντοχή του δοκιμάζονται, όμως πιο πολύ δοκιμάζεται η δυνατότητά του να αγαπάει, να μοιράζεται και να τολμά. Η ζωή πια του φαίνεται σαν εχθρικό και επικίνδυνο τοπίο, όπου το κακό παραμονεύει σε κάθε βήμα και του στερεί κάθε άλλη προοπτική. Μπορεί η ελπίδα να φωτίσει ξανά το βλέμμα του; Θα μπορέσει να αφεθεί ξανά στο απρόοπτο της ζωής; Να πιστέψει και να αγαπήσει;

Να σημειωθεί οτι η εμφάνισή της στη σειρά πρόκειται να γίνει άμεσα.