Το παρελθόν του Παύλου στα επόμενα επεισόδια της σειράς της ΕΡΤ1, Ηλέκτρα, επιστρέφει και ένας αδίστακτος άντρας βρίσκεται μπροστα του έτοιμοςνα τον σκοτώσει.

Ο Νικόλας, προκειμένου να εκδικηθεί τον καθηγητή, καταφέρνει και αναμοχλεύει το παρελθόν του και βρίσκει τον τρόπο να τον τιμωρήσει δίνοντας σε κάποιους που τον ψάχνουν πληροφορίεςγια εκείνον.

Την ίδια στιγμή, η σχέση του καθηγητή με την Ηλέκτρα βρίσκεται στο στόχαστρο του Βρεττού, ο οποίος μαθαίνοντας τον εφηβικό έρωτα της Νεφέλης για τον Παύλο αποφασίζει να το εκμεταλλευτεί σε βάρος της Ηλέκτρας και να την εκβιάσει. Το παράνομο ζευγάρι βρίσκεται σε αδιέξοδο, ενώ την ίδια ώρα οι πληροφορίες για τις κινήσεις του Παύλου φτάνουν στα αυτιά του Αχιλλέα, που ετοιμάζεται να κάνει την κίνησή του. Λίγες μέρες μετά, όπως θα παρακολουθήσουμε, στο νησί εμφανίζεται ένας ακόμα άγνωστος άντρας, ο οποίος ψάχνει για δωμάτιο σύμφωνα με το MyTv.

Γρήγορα γίνεται αντιληπτός από κάποιους, αλλά κανείς δεν μπορεί να φανταστεί πως αυτός ο άντρας έχει καταφτάσει έχοντας ένα θανάσιμο σχέδιο για τον Παύλο. Κάποια στιγμη, ο τελευταίος πηγαίνει στο σπιτάκι στο δάσος για να συναντήσει την Ηλέκτρα. Εκεί, όμως, τον περιμένει μία δυσάρεστη έκπληξη. O Αχιλλέας τον αιφνιδιάζει και τον σημαδεύει με όπλο. Στο σημείο φτάνει και η Νεφέλη, h οποία πριν ανοίξει την πόρτα ακούει έναν πυροβολισμό και τρομοκρατείται. Η συνάντηση του Παύλου και του Αχιλλέα εκτροχιάζεται. Οι δύο άντρες αναμε-τριούνται τόσο μεταξύ τους όσο και με το παρελθόν τους και μόνο ένας θα βγει νικητής. O Παύλος δίνει μάχη με τον έκτελεστή του και προσπαθεί να ξεφύγει από εκείνον πριν προλάβει να πυροβολήσει ξανά. ‘Οσο οι δύο άντρες παλεύουν, η Νεφέλη παρακολουθεί έντρομη όσα συμβαίνουν και είναι έτοιμη να δράσει προκειμένου να βοηθήσει τον Παύλο να σωθεί.

 

Ηλέκτρα: Δείτε το τρέιλερ

Όλες οι ειδήσεις

Η Μάγισσα: Οι συγκλονιστικές στιγμές μέχρι το μεγάλο φινάλε!

Ο Μοχάμεντ Μπεν Σουλεϊέμ απαλλάχθηκε από κάθε υποψία… από τη FIA

Η Γη της Ελιάς: Σοκ για την Ασπασία-Ο Δημοσθένης ανακοινώνει ότι παντρεύεται!