Η επιστροφή του Διονύση στο γραφείο στη σειρά της ΕΡΤ1, Η Παραλία, δημιουργεί εντάσεις με τον Παύλο. Μια ξαφνική απόφαση του Παύλου αλλάζει τις ισορροπίες της οικογένειας Αρχοντάκη φέρνοντας τα πάνω κάτω στην καθημερινότητά τους. Παράλληλα, όμως, ο Διονύσης βελτιώνει τις σχέσεις του με τον Γράντο επαναπροσδιορίζοντας την επαγγελματική τους σχέση με ένα δεδομένα και καλύτερους όρους και συνθήκες εργασίας.

Ο Διονύσης ακόμα παλεύει για την έγκριση της πολεοδομίας για την ανέγερση του ξενοδοχείου του χωρίς καμία τύχη. Η καθυστέρηση αυτή και η συνεχής απόρριψη από τους φορείς τον ωθούν στην συνειδητοποίηση ότι ενδεχομένως να υπάρχουν εξωτερικοί παράγοντες που να παρεμποδίζουν τις υποθέσεις του. Ο Λοϊζος μετά τα πρόσφατα γεγονότα, κερδίζει όλο και περισσότερο την εμπιστοσύνη του κουνιάδου του και εμπλέκεται ενεργά στις σκοτεινές και παράνομες υποθέσεις που αφορούν την οικογενειακή επιχείρηση του Παπαγιαννάκη. Μια απρόοπτη συνομιλία ανάμεσα στον Καραχάλιο και τον Νικήτα φέρνει στο φως ύποπτες υποθέσεις του παρελθόντος που δεν γνωρίζει κανείς στο χωριό.

Στο χωριό των Ματάλων, οι κάτοικοι και οι χίπηδες ετοιμάζονται για ένα αποκριάτικο πάρτι στο Mermaid. Οι μάσκες που φορούν λειτουργούν ως προσωπεία για την απόκρυψη των σκοτεινών μυστικών που συνδέουν την κοινότητα και τα πρόσφατα γεγονότα που εκτυλίσσονται στο χωριό. Παράλληλα, η Υπατία αρχίζει να υποψιάζεται την περίεργη συμπεριφορά του Χάρι και τα μυστικά που κρύβει, προκαλώντας ρήξη στην σχέση τους λόγω έλλειψης εμπιστοσύνης. Όλοι μοιάζουν ένοχοι, όλοι κάτι κρύβουν, άραγε θα αποκαλυφθεί ποτέ η αλήθεια των τραγικών γεγονότων που πλήττουν το χωριό;

 

Η Παραλία: Δείτε το τρέιλερ

 

Όλες οι ειδήσεις

Αυτός είναι ο λόγος που «εξαφανίστηκε» ο Νότης!

MotoGP Μαλαισίας: Ο Μπαστιανίνι κυριαρχεί η κατάταξη παραμένει στα ίδια

ΣΚΑΪ: Αυτούς θα βάλει στο πρωινό μετά το τέλος του Γιώργου Αυτιά από την δημοσιογραφία;