Η Παραλία της ΕΡΤ συνεχίζει να αποτελεί μία από τις μεγαλύτερες εκπλήξεις της σεζόν. Η σειρά μυθοπλασίας έχει τραβήξει το ενδιαφέρον του κοινού όπως αποδεικνύεται από τα νούμερα στην τηλεθέαση που σημειώνει.

Ένας από τους πιο ενδιαφέροντες χαρακτήρες της σειράς είναι ο Γράντος ο οποίος παρά το σκληρό του πρόσωπο συχνά δείχνει την ανθρώπινη πλευρά του. Ο ηθοποιός Νικόλας Παπαγιάννης μίλησε το TIVI σίριαλ για τον χαρακτήρα που υποδύεται και όλα όσα θα δούμε στη συνέχεια.

Ο Γράντος έχει το βαθύ τραύμα ότι δε γνωρίζει τους γονείς του αλλά όλοι οι υπόλοιποι γύρω του ξέρουν. Είναι σα να έχει πέσει θύμα μιας περίεργης απάτης. Η Νικολίνα γνωρίζει την αλήθεια όμως ξέρει καλά να κρατάει μυστικά.

Σύντομα όμως, όπως αποκαλύπτει ο ηθοποιός, ο Γράντος θα μάθει σύντομα ότι ο Δημητρός είναι πατέρας του. Οι σκηνές της αποκάλυψης της αλήθειας θα είναι καθοριστικές επισημαίνει ο ίδιος.

Τέλος, ο ίδιος αφήνει υπαινιγμούς ότι ίσως και να μην είναι αυτός που σκότωσε τη Ρηνιώ αποκαλύπτοντας πως υπάρχουν πράγματα που δεν έχουμε δει ακόμη.

Όλες οι ειδήσεις

Famagusta: Η υπόθεση από το συναρπαστικό 2ο επεισόδιο

Το προξενιό της Ιουλίας: Το σχέδιο της Κατερίνης για Γρηγόρη και Φιλιώ

Survivor trailer 21/1: Φτάνουν οι νέες προσθήκες – Χαμός για τον πρώτο αγώνα ασυλίας – «Ήταν άσχημο πολύ»!