Ο Καραχάλιος έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του Σήφη στη σειρά Η Παραλία, καταφέρνοντας να αποσπάσει σημαντικές πληροφορίες σχετικές με το κύκλωμα ναρκωτικών της περιοχής. Παράλληλα, ο Διονύσης κλιμακώνει τον ψυχρό πόλεμο με τον Παπαγιαννάκη, ετοιμάζοντας μεθοδικά και στρατηγικά χτυπήματα εναντίον του τα οποία θα εξασφαλίσουν την εξάρθρωση των σκοτεινών δραστηριοτήτων στις οποίες συμμετέχει.

Καθώς πλησιάζει το καλοκαίρι, ένα πλήθος από νέους χίπηδες καταφθάνει στην ειδυλλιακή παραλία και το κοινόβιο αρχίζει να αποκτά ζωή και πάλι. Η εμφάνιση ενός καινούργιου χίπη θα προκαλέσει αναταραχές στη ζωή των μόνιμων κατοίκων των λαξεμένων βράχων οι οποίοι θέλουν να προστατέψουν τον αγαπημένο τους αρχηγό. Παράλληλα με τον εορτασμό της γιορτής της Ελένης και του Κωνσταντίνου, ο Παπαγιαννάκης υφίσταται ένα ισχυρό πλήγμα στις παράνομες επιχειρήσεις που διαχειρίζεται με αποτέλεσμα να κλονιστεί η εμπιστοσύνη του απέναντι στους κοντινούς του συνεργάτες.

Ένα ευχάριστο γεγονός για την Υπατία βάζει τον Διονύση σε δύσκολη θέση και κλονίζει ακόμα περισσότερο τη σχέση μεταξύ τους. Παράλληλα, ο Γράντος και ο Σήφης σχεδιάζουν πως μπορούν να εκμεταλλευτούν κάποια πρόσφατα ευρήματα που ξέβρασε η παραλία και μπλέκονται σε σκοτεινά νερά που μπορεί μελλοντικά να τους δημιουργήσουν σοβαρά προβλήματα.

 

Η Παραλία: Δείτε το τρέιλερ της ΕΡΤ1

Όλες οι ειδήσεις

ALPHA: Βάζει τέλος στην επιστροφή Κοκλώνη γι’ αυτή τη σεζόν;

Καταιγίδα σπουδαίων ονομάτων για το Rolex 24 2024 στο Daytona

Η Μάγισσα: Τότε θα τελειώσουν τα γυρίσματα