Η Μάρμω και ο Κίτσος περνάνε τις μέρες τους στη Σύρο για πρώτη φορά στη σειρά Οι Πανθέοι, όπως θα περνούσε ένα κανονικό ζευγάρι μέχρι που η Μάρμω θα ζητήσει ένα σημάδι από τον Θεό που να της δείξει πως ό,τι κάνει είναι σωστό. Ή όχι!

Παράλληλα, πίσω στην Αθήνα, ο Ανδρέας και η Σοφία περνάνε πολύ χρόνο μαζί δουλεύοντας ταυτόχρονα στην κλινική αλλά και για το Υπουργείο. Η στενή συνεργασία τους όμως δεν θα περάσει απαρατήρητη, τόσο από τη Χρυσοστόμη όσο και από τη Σεβαστή. Η Δέσποινα, στο μεταξύ, ζητάει από τον Γαλάτη να υπογράψει το διαζύγιό τους, όμως εκείνος ζητάει χρόνο γιατί θέλει πρώτα να μιλήσει με τον γιο του, τον Κίτσο.

Στο Γραμματικό, ο Στέφανος αποφασίζει να πει την αλήθεια στη Θάλεια, πως ο Δημήτρης είναι ζωντανός ενώ ο Μαρμάρης σχεδιάζει να κάψει τις αποθήκες που φυλάνε τα αποθέματα φαρμάκων ο Φάνης με τον Στάθη… 

Ο Ανδρέας προτείνει στη Σοφία και τη Σεβαστή να γευματίσουν μαζί του στο «Ρουαγιάλ», για να γιορτάσουν την ανάκληση των απολύσεων των αντιφρονούντων γιατρών. Το δυσοίωνο σημάδι που λαμβάνει η Μάρμω, για τη σχέση της με τον Κίτσο, τη βυθίζει σε μελαγχολία, εκείνος όμως προσπαθεί να της μεταδώσει την αισιοδοξία του.

Η εμφάνιση του Γαλάτη στο τμήμα βάζει τέλος στις ελπίδες της Δέσποινας για ένα μονομερές διαζύγιο. Η Νίνα αρχίζει να υποψιάζεται ότι πίσω απ’ την παράξενη συμπεριφορά του Σπίρτου κρύβεται ο Μαρμάρης. Η Πέλλα έρχεται σε αδιέξοδο όταν ο Μαρμάρης την πιέζει να πολιορκήσει σθεναρότερα τον Φάνη και ο Φάνης, από τη μεριά του, καταβάλλει υπεράνθρωπες προσπάθειες να αντισταθεί στον πειρασμό της Πέλλας.

Ο Στάθης δεν καταφέρνει να συγκρατήσει την Αλέκα που επιστρέφει κλονισμένη σπίτι της όταν μαθαίνει για τον εκβιασμό που εκείνος άσκησε στον πατέρα της. Η Θάλεια αποφασίζει να αντιμετωπίσει τον Δημήτρη πρόσωπο με πρόσωπο, η οργισμένη υποδοχή του όμως τη φέρνει σε αμηχανία.

Στο μεταξύ τόσο η Σοφία όσο και ο Ανδρέας, αντιλαμβάνονται όλο και πιο καθαρά πως το μονόπλευρο ενδιαφέρον της για εκείνον είναι ακόμα ζωντανό. Κι ενώ ο Κίτσος είναι έτοιμος να πάρει τη μεγάλη απόφαση για το επόμενο βήμα του με τη Μάρμω εκείνη έρχεται ξανά αντιμέτωπη με τις ενοχές της για τον Ανδρέα.

 

Οι Πανθέοι: Δείτε το τρέιλερ του ΣΚΑΪ

Όλες οι ειδήσεις

Ράδιο Αρβύλα: Επιστρέφει στις 22 Ιανουαρίου στον ANT1

F1: Η Aston Martin επιβεβαίωσε τις αμφιβολίες για τον Alonso και της κατασκευής αεροδυναμικής σήραγγας

Φάνης Λαμπρόπουλος: Επαφές με το OPEN για δική του εκπομπή