Μπορεί η Μάρμω να επέστρεψε με τον Ανδρέα στην Αθήνα στη σειρά Οι Πανθέοι, δεν έχει εγκαταλείψει όμως το σχέδιό της να φύγει μαζί με τον Κίτσο. Η Σεβαστή το μαθαίνει και τρέμει για όσα θα ακολουθήσουν αν κάνει πράξη την απόφασή της.

Η Μάρμω και ο Ανδρέας φεύγουν μαζί από τη Σύρο, ενώ ο Κίτσος, αφού πληροφορείται την άφιξη του πατέρα του, προσπαθεί να επικοινωνήσει με τη Δέσποινα. Ο Φάνης, παρασυρμένος από τον έρωτά του για την Πέλλα, αδυνατεί να αντεπεξέλθει στις επαγγελματικές του υποχρεώσεις. ‘Ετσι, ο Στάθης βρίσκει ευκαιρία να αναλάβει τα ηνία της εταιρίας.

Η Χρυσοστόμη ζητά συγγνώμη από τη Μάρμω για την αρνητική στάση που έδειξε στο γάμο της με τον Ανδρέα όπως αναφέρει ο Τηλεθεατής, γεγονός που την κάνει να νιώθει ακόμα μεγαλύτερες ενοχές για την απιστία της. Την ίδια ώρα, ο Γαλάτης εκφράζει τον έρωτά του στη Δέσποινα κι εκείνη του ζητά να μην αποκαλύψει το μυστικό τους στον Κίτσο. Το σχέδιο του Μαρμάρη για την επίθεση στις αποθήκες προχωρά κανονικά και ό μικρός Σπύρος αναγκάζεται να συμμετάσχει, χωρίς η Νίνα να γνωρίζει το παραμικρό.

Στο μεταξύ, ο Ανδρέας, φορτισμένος από τις επιβεβαιωμένες πλέον υποψίες του, έχει ένα ξέσπασμα στην κλινική και για πρώτη φορά τα εξομολογείται όλα στον Λουκά. Η Σεβαστή, έντρομη, μαθαίνει για την απόφαση της Μάρμως να εγκαταλείψει τον Ανδρέα. Ο Κίτσος συναντιέται με τον πατέρα του και ζητά να μάθει ποια ήταν τα πραγματικά αίτια που τον έκαναν να εγκαταλείψει την οικογένειά του τόσα χρόνια. Παράλληλα, η Πέλλα ανησυχεί για τον Μαρμάρη και θέλει να μάθει τι ακριβώς σχεδιάζει, ενώ η Νίνα και ο Λουκάς ετοιμάζουν μια έκπληξη για το μικρό Σπύρο. Μια έκρηξη, όμως, στις αποθήκες της ΦΙ-ΠΑΝ ανατρέπει τα πάντα…

 

Οι Πανθέοι: Δείτε το τρέιλερ του ΣΚΑΪ

Όλες οι ειδήσεις

Το Προξενιό της Ιουλίας: Η Κυριακούλα ανακαλύπτει το μυστικό-Μαθαίνει την αλήθεια για το μωρό της Ιουλίας!

Λιονέλ Μέσι: Βγήκε φωτογραφία με φίλο της Ρεάλ Μαδρίτης γεμάτος χαμόγελο και έγινε viral! (pic)

Το Ναυάγιο: Τέλος ο Μάριος-Ο Παντελίδης τον αναγκάζει να αυτοκτονήσει!