Η Μάρμω στη σειρά Οι Πανθέοι, προσπαθεί να μην επιτρέψει στον εαυτό της να παρασυρθεί ακόμα μια φορά από τον Κίτσο και αποφασίζει να φύγει από τη Σύρο. Όμως, ο Κίτσος δεν έχει πει ακόμα την τελευταία κουβέντα του.

Παράλληλα πίσω στην Αθήνα, ο Ανδρέας έχει τις δικές τους σθεναρές αντιστάσεις σε αυτά που του ζητάει ο Μεταξάς να κάνει ως Υπουργός, ενώ ταυτόχρονα περιμένει εναγωνίως τηλεφώνημα από τη Μάρμω, όπως κάνουν κάθε μέρα.

Η Μερόπη είναι αποφασισμένη να εντοπίσει τον Δημήτρη και αναθέτει την έρευνα σε έναν ντετέκτιβ. Και όσο η Μερόπη ψάχνει, η Θάλεια αρχίζει να έρχεται πιο κοντά με τον Στέφανο!

Η Πέλλα αρχίζει να καταλαβαίνει πως ο Μαρμάρης δεν είναι αυτός που δείχνει, ενώ εκείνος αρχίζει να απλώνει επικίνδυνα τα δίχτυα του σε όλους τους Πανθέους. Τέλος, ο Φάνης για να παραχωρήσει επίσημα το 10% της ΦΙ-ΠΑΝ στον Στάθη, του βάζει ως όρο να μάθει τι ετοιμάζει ο Βαλλίδης εναντίον του.

Η Μάρμω κι ο Κίτσος έχουν μια δεύτερη ευκαιρία να ζήσουν τον έρωτά τους, αποκομμένοι από όλους και όλα, αυτή τη φορά στη Σύρο. Ο Ανδρέας ανυποψίαστος, στην Αθήνα, δέχεται την επίσκεψη της Χρυσοστόμης όπου για πρώτη φορά δείχνει έμπρακτα ότι στηρίζει τη σχέση του με τη γυναίκα του και πιστεύει πια πως έκανε λάθος που τόσο καιρό εναντιώνονταν σε αυτήν.

Παράλληλα, η Μερόπη θα βρει έναν Δημήτρη αλλαγμένο, θυμωμένο αλλά που παράλληλα έχει προχωρήσει κι αυτός τη ζωή του… όπως δείχνει να προχωράει πια και η Θάλεια που μέρα με τη μέρα έρχεται όλο και πιο κοντά με τον Στέφανο. Και ενώ ο Μαρμάρης προχωράει τα σκοτεινά του σχέδια, ο πόλεμος του Βαλλίδη με τον Στάθη ξεκινάει επίσημα…

 

Οι Πανθέοι: Δείτε το τρέιλερ του ΣΚΑΪ

 

Όλες οι ειδήσεις

Ο Παράδεισος των Κυριών: Η Αμαλία προκαλεί «σεισμό»-Σε αυτόν θα δώσει τον «Παράδεισο»

Μαυροπάνος: Η ανοδική πορεία και η μεγάλη ευκαιρία

Γιώργος Λιάγκας: Σάλος με το σχόλιο δημοσιογράφου-Άμα είναι τζαμπουίτα πάει!