Σίγουρος ότι αυτή τη φορά θα καταφέρει να εκβιάσει τον Βαλλίδη και να αποσπάσει τα λεφτά που θέλει στη σειρά Οι Πανθέοι, ο Στάθης πηγαίνει και τον βρίσκει στο σπίτι του. Εκεί, όμως, τον περιμένει μια δυσάρεστη έκπληξη, που ανατρέπει τα σχέδιά του.

Ενώ η Λιάνα με τον Θωμά βρίσκουν την ευκαιρία να περάσουν λίγο χρόνο μόνοι τους, ο Μαρμάρης θέλει να εκμεταλλευτεί την ευκαιρία που παρουσιάστηκε στον ίδιο και δεν χάνει χρόνο. Η Πέλλα ψάχνει εναγωνίως να τον βρει με την ελπίδα ότι η αστυνομία θα σταματήσει επιτέλους να την παρακολουθεί, ενώ ο Φάνης αρχίζει να υποψιάζεται πως τα λεφτά του Στάθη προήλθαν από τον εκβιασμό του Βαλλίδη σύμφωνα με το 7ΜΕΡΕΣ TV.

Οι κινήσεις του γίνονται όλο και πιο απρόσεκτες και η Βέτα αντιλαμβάνεται πως έχει βρει κάποια άλλη και την απατά. Ενώ η Χρυσοστόμη προσπαθεί ακόμα να καταλάβει γιατί ο αδερφός της συμπεριφέρεται τόσο παράξενα τελευταία, η Μιρέλλα συνεχίζει να απλώνει τα δίχτυα της και να τον επηρεάζει με τρόπους που οι δικοί του δεν μπορούν να φανταστούν. Όσο για τον Κίτσο και τη Μάρμω, έρχονται πια τόσο κοντά, που τα θεμέλια της οικογένειας των Πανθέων αρχίζουν να τρέμουν!

 

Οι Πανθέοι: Δείτε το τρέιλερ του ΣΚΑΪ

Όλες οι ειδήσεις

 

Σασμός: Ο Μαθιός συνέρχεται-Τι θα κάνουν με τον Αντρέα;

F1: Top 5 οδηγών και Top 10 στιγμών στο Ιαπωνικό GP

Η Γη της Ελιάς: Ο Ορέστης ανακαλύπτει μία νεκρή γυναίκα-Στο νοσοκομείο με καρδιακό επεισόδιο ο Δημοσθένης!