Βόμβα μεγατόνων θα σκάσει στον πύργο των Λασκαραίων στη σειρά Η Μάγισσα όταν γίνεται γνωστό πως η Θεοφανώ είναι έγκυος. Φυσικά κανείς δεν γνωρίζει ποιος είναι ο πατέρας του παιδιού, αλλά μόνο η ίδια και ο Μάρκος Λάσκαρης, που είναι ο πατέρας!

Μια αλήθεια, που δεν πρέπει ποτέ να μαθευτεί καθώς θα σπείρει ακόμα μια μεγάλη συμφορά στην ισχυρή οικογένεια! Παράλληλα, αυτό που δεν γνωρίζουν όλοι είναι πως ουσιαστικά η Θεοφανώ κουβαλάει τον διάδοχο και κληρονόμο των Λασκαραίων, την ίδια ώρα που η Μεταξία και η Κερασίνα δεν μπορούν να πιάσουν παιδί!

Είναι γνωστό πως ο Μάρκος και η Θεοφανώ από μικρά παιδιά αγαπιούνται, αλλά οι διαφορετικές τους θέσεις δεν τους επιτρέπει να ζήσουν τον μεγάλο τους έρωτα. Ομως, ο πόθος η επιθυμία, ο έρωτας και η λαχτάρα τους «καίει», μέχρι που ένα βράδυ για πρώτη φορά οι δυο τους κάνουν έρωτα. Από αυτό το ερωτικό βράδυ η Θεοφανώ μένει έγκυος και τα πρώτα της συμπτώματα αρχίζουν να γίνονται εμφανή και τόσο η ίδια όσο και οι υπηρέτες του πύργου καταλαβαίνουν πως είναι έγκυος. Το νέο δε μένει κρυφό και γίνεται γνωστό και στα μέλη της οικογένειας Λάσκαρη, με πρώτο τον Μάρκο να καταλαβαίνει πως πρόκειται για το δικό του παιδί και διάδοχό του.

Όλοι αναρωτιούνται – ποιος είναι ο πατέρας, αλλά η Θεοφανώ τηρεί σιγή ιχθύος και δεν τολμάει να αποκαλύψει το παραμικρό. Παρά μόνο στον Φρίξο, τον οποίο εμπιστεύεται απόλυτα! Εκείνος προσπαθεί να την ηρεμήσει και να της σταθεί!

Από την άλλη ο Μάρκος τρελαίνεται με το γεγονός ότι θα γίνει πατέρας από τη γυναίκα που αγαπάει, αλλά δεν τολμάει να δείξει και να χαρεί με τη χαρά του!

Εξομολογείται στην Αναστασία τη χαρά του και εκείνη προσπαθεί να τον συνετίσει!

Όμως βαθιά μέσα της η Αναστασία βλέπει την ιστορία να επαναλαμβάνεται καθώς την ίδια ώρα, η Μεταξία και η Κερασίνα, παρόλο που πλαγιάζουν με τους άντρες τους, καμία από τις δύο δεν έχει καταφέρει ακόμα να μείνει έγκυος!

Με την εγκυμοσύνη της Θεοφανώς και με τον κίνδυνο να αποκαλυφθεί πως ο πατέρας του παιδιού είναι ο Μάρκος, όσοι γνωρίζουν για την κύηση τρέχουν να προλάβουν το ξέσπασμα ενός μεγάλου σκανδάλου!

Ο Φρίξος που λατρεύει τη Θεοφανώ σαν αδελφή του, προκειμένου να τη βοηθήσει να γλιτώσει τις κακές γλώσσες, το κουτσομπολιό και το στίγμα στην κοινωνία, της προτείνει να τον παντρευτεί και εκείνη φυσικά δέχεται. Εννοείται πως πρόκειται για έναν γάμο ανάμεσα σε δύο φίλους και δεν υπάρχει τίποτα ερωτικό μεταξύ τους. Ωστόσο στους Λασκαραίους παρουσιάζονται σαν ένα ευτυχισμένο ζευγάρι που είχε κρυφή σχέση και τελικά θα κάνουν οικογένεια. Αυτός που καταρρακώνεται από αυτό είναι ο Μάρκος που γνωρίζει πως το παιδί είναι δικό του και δεν αντέχει στη σκέψη πως θα χάσει για πάντα τη Θεοφανώ και το παιδί του θα μεγαλώσει με κάποιον άλλον σαν πατέρα!

 

Η Μάγισσα: Δείτε το τρέιλερ του ΑΝΤ1

Όλες οι ειδήσεις

Το Ναυάγιο: Θύμα απαγωγής ο Πέτρος-Αυτός εκβιάζει τον Άγγελο!

Μίκαελ Σουμάχερ: Ο δικηγόρος του αποκαλύπτει γιατί δεν ενημερώνουν για την κατάσταση του θρύλου της F1

Η Μάγισσα: Ο Μάρκος χαροπαλεύει-Πίνει το δηλητήριο που έριξε η Μεταξία για τη Θεοφανώ!