Οι νέες πληροφορίες που φτάνουν στον Κανέλλο αναφορικά με τον μεγάλο του αδερφό, τον Τζανέτο, τον καταρακώνουν στη σειρά Η Μάγισσα.

Έτσι, παίρνει τον Αντρέι και πηγαίνουν μαζί στο Γύθειο, προκειμένου να βρει οριστικές απαντήσεις στα ερωτήματα που τον βασανίζουν.

Τις δικές της απαντήσεις ψάχνει όμως και η Θεοφανώ, γι’ αυτό επισκέπτεται μαζί με τη Σιμώνη τη σπηλιά μέσα στην οποία γεννήθηκε. Μόνο εκεί μπορεί να μάθει να ελέγχει πραγματικά το χάρισμά της ή να απαλλαγεί από αυτό μια για πάντα.

Τα πράγματα, όμως, δεν εξελίσσονται όπως τα περίμεναν οι δύο γυναίκες, καθώς φαίνεται πως η δύναμη που πηγάζει από αυτή τη σπηλιά είναι πολύ ισχυρότερη… Τρομοκρατημένη, η Σιμώνη μιλάει στην Αγάθη για όσα έγιναν και εγκαταλείπει τον πύργο, ενώ η Θεοφανώ δέχεται την ξαφνική επίθεση της Μεταξίας, η οποία υποψιάζεται τις κρυφές συναντήσεις της με τον Μάρκο και πάει να λογαριαστεί ευθέως μαζί της σύμφωνα με το 7ΜΕΡΕΣ TV. ‘Ομως, καμιά τους δεν μπορεί να υπολογίσει όσα έρχονται και κυρίως το γεγονός πως μια κανάτα με δηλητηριασμένο νερό θα πάει σε λάθος άνθρωπο και θα φέρει καινούριες συμφορές στους Λασκαραίους.

 

Η Μάγισσα: Δείτε το τρέιλερ του ΑΝΤ1

Όλες οι ειδήσεις

Σασμός: Αυτή η σειρά θα πάρει τη θέση της μετά το τέλος του από τον ALPHA

Μεξικό F1: Ο Max Verstappen αλά Desperanto

ANT1: Ψάχνουν συμμετέχοντες για μουσική εκπομπή