Μπορεί ο Τζανής να κατάστρωσε με μαεστρία το σχέδιό του για να εκδικηθεί τον αδελφό του στη σειρά Η Μάγισσα, όμως δεν θα μπορούσε ποτέ να υπολογίσει πως η Θεοφανώ διαθέτει στο πλευρό της έναν ακόμα «σύμμαχο», αόρατο αλλά πολύ ισχυρό: τη μητέρα της, την Αναχίτ!

Κυριευμένη από το πνεύμα της, η Θεοφανώ εμπλέκεται σε ένα λουτρό αίματος προκειμένου να σώσει τοσο τον εαυτό της όσο και το παιδί της.

Βλέποντας τις εξελίξεις, ο πραγματικός δολοφόνος του βρέφους της Μεταξίας, η Δαμιανή, αναλαμβάνει δράση, καθώς τα περιθώρια στενεύουν και οι υποψίες αυξάνονται.’Ετσι, ξεκινάει μια εκστρατεία για να ρίξει στάχτη στα μάτια όσων την υποπτεύονται, ενώ ο Κανέλος συγκρούεται μαζί της για όσα έγιναν με τους Τριβολαίους… Η Κυπριανή επιστρέφει μόνιμα στον πύργο των Γερακάρηδων, οδηγώντας τη Γερακίνα σε μια απρόσμενη απόφαση.

Η Κερασίνα δεν περιμένει με σταυρωμένα χέρια από τη Ρηνιώ να της επιβεβαιώσει αν ο Τζανής με τη Μεταξία έχουν… ιδιαίτερη σχέση σύμφωνα με το Τηλέραμα. Τους παρακολουθεί η ίδια. Φυσικά εκείνοι, που δεν μπορούν να συγκρατήσουν το ερωτικό τους πάθος, παρά τις προειδοποιήσεις όσων γνωρίζουν την ανάρμοστη σχέση τους, κάνουν το μοιραίο λάθος και συναντιούνται ξανά. Και η Κερασίνα είναι εκεί και τους βλέπει... Και δεν το καταπίνει! Δεν είναι από αυτές τις γυναίκες και το έχει αποδείξει.‘Ετσι, ξεσπά νέα μεγάλη έκρηξη στον πύργο των Λασκαραίων! Ούτε η Δαμιανή μπορεί πια να σώσει τον γιο της. Η μόνη λύση είναι να εξοριστεί, ώστε να μην υπάρξει αιματοκύλισμα…

 

Η Μάγισσα: Δείτε το τρέιλερ του ΑΝΤ1

Όλες οι ειδήσεις

Έρωτας Φυγάς: Σπάσιμο νεύρων στον Ιάσωνα-Αυτός του σκάβει το λάκκο!

Είσαστε έτοιμοι για 11 αξέχαστες στιγμές και μια «βόμβα» στον κόσμο του Motorsport

Survivor 2024: Χαμός με τον Τζέιμς Καφετζή-«Σεισμός» με την αποκάλυψη-Ποιος τον κράτησε εκτός παιχνιδιού;