Εκείνη τον αγάπησε όσο τίποτα στη ζωή της στη σειρά Η Μάγισσα. Γνωρίζοντας όμως τις διαφορές που τους χωρίζουν, δεν τόλμησε ποτέ να εκφράσει τα αισθήματά της. Εκείνος παντρεύτηκε αδιαμαρτύρητα τη γυναίκα που του υπέδειξε ο πατέρας του, προκειμένου να μην υπονομεύσει το συμφέρον της οικογένειας.
Ο έρωτας, όμως, έχει φωλιάσει στην καρδιά τους και δεν Θα αργήσει να φτάσει η στιγμή που η Θεοφανώ και ο Μάρκος θα μοιραστούν τα έντονα συναισθήματα που τρέφουν ο ένας για τον άλλον. Μια νύχτα πάθους θα τους ενώσει για πάντα και θα αποδειχτεί μοιραία τόσο για τους ίδιους όσο και για τις δύο ισχυρές πατριές της Μάνης, τους Λασκαραίους και τους Γερακάρηδες. Η γυναίκα εκείνου, η Μεταξία, έχει ήδη αρχίσει να βλέπει την απειλή στο πρόσωπο της νεαρής και αινιγματικής υπηρέτριας και δεν διστάζει να της επιτίθεται με την πρώτη ευκαιρία και να της θυμίζει τη θέση της όπως γράφει ο Τηλεθεατής.

Η Μάγισσα: Η Θεοφανώ αποκαλύπτεται!

Οι τελευταίες εξελίξεις αναγκάζουν τη Θεοφανώ να μιλήσει για κάτι που κρατούσε ως επτασφράγιστο μυστικό. Ο Μάρκος και ο πατέρας του μαθαίνουν από την ίδια για τα οράματα που έχει κι αυτή την έντονη διαίσθηση που επηρεάζει σημαντικά τη ζωή της. Μάλιστα, ο Μιχαήλ Λάσκαρης αποφασίζει να εκμεταλλευτεί το ιδιαίτερο χάρισμά της, προκειμένου να βρουν το δολοφόνο του μωρού.

Στο μεταξύ, η παραμονή του Αντρέι στον πύργο των Λασκαραίων στέκεται αφορμή για να μπει στα ενδότερα της οικογένειας και να ασχοληθεί κι αυτός με τη μυστηριώδη υπόθεση του βρέφους που τους έχει συγκλονίσει όλους. Ο Πετρούνης από την άλλη, εξομολογείται στον παπα-Νικόδημο την κρυφή του επιθυμία και στην οικογένεια των Γερακάρηδων προμηνύεται κατακλυσμός.

Μια δυσάρεστη έκπληξη περιμένει τον Τζανή επιστρέφοντας από το ταξίδι του. Μια απόφαση του πατέρα του θα τον φέρει στα όριά του και η σχέση τους θα δοκιμαστεί. Κι ενώ συμβαίνουν όλα αυτά, η Μεταξία, που έχει βάλει στο στόχαστρό της τη Θεοφανώ, αποφασίζει να της κάνει τη ζωή μαρτύριο. Την ίδια στιγμή, ο Αντρέι ανακαλύπτει ένα στοιχείο για τον πραγματικό δολοφόνο του μωρού, ενώ η φλόγα ενός καταδικασμένου έρωτα αρχίζει να φουντώνει ξανά!

Ο Αντρέι αποκαλύπτει τελικά στον Μιχαήλ το στοιχείο που βρήκε και αποδεικνύει ότι ο προδότης ήταν κάποιος που κυκλοφορούσε μέσα στον πύργο. Όλη η οικογένεια ανησυχεί, ενώ η Θεοφανώ νιώθει τύψεις για όσα προκάλεσε με τα λόγια της και ξεσπάει στον Μάρκο.

Ο παπα-Νικόδημος μιλάει στον Σπήλιο για τις κρυφές σκέψεις του Πετρούνη στη Μάγισσα του ΑΝΤ1 κι έτσι εκείνος αναγκάζεται να λάβει μέτρα με τη βοήθεια του Οράσου. Ο Μάρκος, από την άλλη, δεν κρύβει τη δυσαρέσκειά του για την απόφαση του πατέρα του να δείξει εύνοια στο μικρότερο γιο του, τον Τζανή, την ίδια στιγμή που η γυναίκα του, η Μεταξία, δείχνει και πάλι την οργή της στη Θεοφανώ, Μόνο που, αυτή τη φορά, η υπηρέτρια των Λασκαραίων δεν θα σιωπήσει, όπως συνήθιζε, αλλά θα σηκώσει το ανάστημά της και θα υπερασπιστεί τον εαυτό της.

Κάποιος θέλει νεκρό τον πατριάρχη της οικογένειας Λάσκαρη, το σχέδιο δολοφονίας του όμως καταρρέει κι εκείνος τελικά γλιτώνει. Από εκείνη τη στιγμή και μετά, ο Μιχαήλ βλέπει παντού εχθρούς, ακόμα και στους πιο έμπιστους ανθρώπους του. Στο μεταξύ, ο Κανέλλος, που πέφτει στα χέρια του Θράσου και του Μόφορη, αναγκάζεται να δεχτεί μια ριψοκίνδυνη συμφωνία και ζητά τη βοήθεια του Αντρέι για να τη φέρει εις πέρας. Ο Τζανής κατεβαίνει στην αγορά για την είσπραξη φόρων και δείχνει το πραγματικό του πρόσωπο, η τιμωρία του όμως δεν θ’ αργήσει να έρθει. Κι ενώ ο Αντρέι ανακαλύπτει ένα μυστικό που τον συγκλονίζει, η σχέση της Θεοφανώς με τον Μάρκο βαδίζει σε τεντωμένο σκοινί. Παράλληλα, εκείνη, μαζί με τον Φρίξο επισκέπτονται ένα μέρος που μπορεί να δώσει απαντήσεις για το «χάρισμά» της αλλά ο κίνδυνος παραμονεύει.

Ο Μιχαήλ ζητά απ τον Αντρέι ν’ αναλάβει τις έρευνες για το φόνο του εγγονού του, ενώ αρχικά οι υποψίες πέφτουν όλες πάνω στον Βρώτσο. Εκείνος ανακρίνει όλο το προσωπικό, αλλά η Θεοφανώ της σειράς Η Μάγισσα, τραβά ιδιαίτερα την προσοχή του. Ο Κανέλλος ανακαλύπτει τα οστά του Τζανέτου, φέρνοντας στην επιφάνεια μια σύγκρουση πολλών χρόνων με τον Μιχαήλ.

Ο αδελφός του, όμως, δεν δέχεται ότι τα συγκεκριμένα οστά ανήκουν στον Τζανέτο και ξεσπάει άγριος καβγάς μεταξύ τους. Ο Πετρούνης, από την άλλη, βρίσκει τον Γάλλο αρχαιολόγο Μισέλ ντε Μποφόρ και τον οδηγεί στον πατέρα του, Σπήλιο, προκειμένου να τους βοηθήσει με την ανεύρεση του θησαυρού.

Ο Μανόλης και η Αγάθη, ταραγμένοι που η Θεοφανώ ανακάλυψε τη σπηλιά όπου ζούσε η μητέρα της, αποφασίζουν να της πουν την αλήθεια για το παρελθόν της. Οι πληροφορίες που μαθαίνει η κοπέλα για τη μητέρα της την αναστατώνουν και της προκαλούν πολλά ερωτηματικά.

Συγκλονισμένη, η Θεοφανώ αποφασίζει να ανακαλύψει τι απέγινε η μητέρα της, ενώ ένα καινούργιο όραμα θα περιπλέξει τα πράγματα.

Παράλληλα, ο Μάρκος συγκρούεται με τον Τζανή μετά τις υποψίες του Αντρέι πως ο δολοφόνος του βρέφους ίσως έχει να κάνει με την οικογένειά τους. Κι ενώ στον πύργο των Γερακάρηδων ο Μισέλ προσπαθεί να εγκλιματιστεί στη νέα πραγματικότητα, η Δαμιανή πείθει τον Μιχαήλ για μια απόφαση που θ’ αλλάξει για πάντα τη ζωή του Τζανή. Η σύγκρουση μητέρας και γιου είναι αναπόφευκτη. Ο Μάρκος πιέζει τη Θεοφανώ να του μιλήσει για το όραμα που είδε.

 

Η Μάγισσα: Δείτε το τρέιλερ

Όλες οι ειδήσεις

Η Μάγισσα: Το απίστευτο κόλπο του ΑΝΤ1 για να κερδίσει την prime time!

F1 Grand Prix Λας Βέγκας και η Κοιλάδα του Θανάτου με τα Φλεγόμενα Όρη παραμονεύουν

Σασμός: Μία αποκάλυψη τινάζει τα πάντα στον αέρα-Τέλος η Σοφία!