Με αφορμή την εγκυμοσύνη της η Θεοφαvώ στη σειρά Η Μάγισσα, αποφασίζει να παντρευτεί με τον Φρίξο προκειμένου να αποφύγει τα πικρόχολα σχόλια σχετικά με την ταυτότητα του πατέρα του παιδιού της. Μόνο που αυτή η απόφαση φέρνει στα όριά του τον Μάρκο, που ξεκαθαρίζει στη Θεοφανώ πως ο γάμος αυτός δεν θα γίνει!

Μάλιστα της προτείνει να το σκάσουν μαζί μακριά απ’ όλους και ξεκινούν όλες τις προετοιμασίες για να το καταφέρουν προσπαθώντας να μη δώσουν στόχο σε κανέναν. Κι ενώ συμβαίνουν αυτά, η σχέση της Θεοφανώς με την Αγάθη φτάνει στα άκρα και η καλόγρια θα πάρει μια απόφαση που θα ταράξει κι άλλο τα νερά, αφού «καρφώνει» την αλήθεια στο Ιερατείο.

Η Θεοφανώ θα βρεθεί αντιμέτωπη με τον χειρότερο εφιάλτη της και αναγκάζεται να ομολογήσει το «χάρισμά» της και τα πράγματα πλέον για την κοπέλα θ’ αποδειχθούν ιδιαιτέρως περίπλοκα καθώς την κλειδώνουν σε μπουντρούμι φοβούμενοι μην προκαλέσει μεγαλύτερο κακό με τις αποκαλύψεις!

Οταν φτάνει η μεγάλη μέρα της φυγής του Μάρκου και της Θεοφανώς, εκείνος ψάχνει απεγνωσμένα να τη βρει. Μόνο που τα γεγονότα θα τον προλάβουν και έτσι έχοντας αναλάβει τα ηνία της οικογένειας, τελικά ματαιώνει τη φυγή του με τη Θεοφανώ.

Η Μάγισσα: Δείτε το τρέιλερ του ΑΝΤ1

 

Όλες οι ειδήσεις

Η Μάγισσα: Η απόλυτη ανατροπή-Τέλος ο Μιχαήλ-Ο Μάρκος είναι ο νέος αρχηγός!

H Luisinha Oliveira εθεάθη στην Βραζιλία και μάλλον επέστρεψε στον αστέρα της F1 Lando Norris

Λάμπρος Κωνσταντάρας: Παίρνει θέση στην κόντρα Καινούργιου-Σκορδά- Έτσι «τελειώνει» την Super Κατερίνα