Ενθουσιασμένο έμεινε το τηλεοπτικό κοινό με το τελευταίο πλάνο της σειράς του ΑΝΤ1 «Η Μάγισσα», όπου αποκαλύφθηκε ότι η Μαρία Κίτσου θα είναι η επόμενη πρωταγωνίστρια στο πρίκουελ της σειράς ή αλλιώς αν θέλετε στη β ‘ σεζόν.

Η ηθοποιός, που θεωρείται από τις καλύτερες της γενιάς της, έχει έτσι κι αλλιώς αποκτήσει το δικό της φανατικό κοινό από τότε που ο κόσμος την αγάπησε ως Ελένη Σταμίρη στη σειρά του ΑΝΤ 1 «Άγριες μέλισσες».

Μέχρι στιγμής μόνο εκείνη έχει κλείσει για το νέο καστ του β’ κύκλου της σειράς, καθώς οι ιθύνοντες με πρωτεργάτρια τη Μιράντα Ρωσταντή βρίσκονται ακόμα σε αναζήτηση άλλων ηθοποιών.
Οι στίχοι του τραγουδιού που ακούγαμε όλο το περασμένο καλοκαίρι στο τρέιλερ της σειράς και ήταν και το τραγούδι που δεν ακούσαμε ποτέ ξανά μέχρι το τελευταίο επεισόδιο, στη σκηνή του γιου της Θεοφανώς, όπου τα μάτια του πρασινίζουν δείχνοντας έτσι πως πήρε το χάρισμα της μητέρας του.

Μόνο που στη β” σεζόν της σειράς, που Θα είναι ουσιαστικά το πρίκουελ, θα δούμε μέσα και το σίκουελ της ιστορίας. Παρά τις αρχικές σκέψεις «Η μάγισσα» να γίνει τριλογία, οι σεναριογράφοι αποφάσισαν στα νέα επεισόδια που Θα δείτε από τον Οκτώβριο να « παντρέψουν» το παρελθόν με το παρόν. Ετσι ο νέος κύκλος θα ξεκινήσει με τον γιο της Θεοφανώς στις αρχές του 20ού αιώνα να ψάχνει απαντήσεις στο πώς κληρονόμησε το χάρισμά του και μέσω της αναζήτησης αυτής θα μεταφερθούμε στον 18ο αιώνα στην ενετοκρατούμενη Μάνη, όπου εκεί θα εμφανιστεί η Μαρία Κίτσου ως μάγισσα. Σ εκείνη άλλωστε ανήκε και η καρδιά που χτυπούσε μέσα στο βάζο που βρήκε ο Μισέλ. Οπως η Θεοφανώ με την Κυπριανή που συμβόλιζαν το καλό με το κακό, έτσι και στο 1710 θα δούμε τη Μαρία Κίτσου να συγκρούεται με το αντίθετό της, αφήνοντας ανεξίτηλα σημάδια στις γενιές που ακολούθησαν. Μάλιστα δεν ήταν καθόλου τυχαίο το γεγονός πως η εμφάνιση της ηθοποιού στο τρέιλερ έγινε στον πύργο των Λασκαραίων, καθώς θα δούμε τι σχέση είχε με τη συγκεκριμένη οικογένεια. Στα νέα επεισόδια θα δούμε να δίνονται απαντήσεις και σε πολλά ερωτηματικά που άφησε η σειρά…

Η Μάγισσα: Δείτε το τρέιλερ

Όλες οι ειδήσεις

Survivor 2/5 spoiler: Ποια ομάδα έχει προβάδισμα για το μεγάλο έπαθλο

Ο Κλοπ επιστρέφει στη Ντόρτμουντ;

Maestro: Τα γυρίσματα στους Παξούς συνεχίζονται