Παρά την προδοσία του Μάρκου στη σειρά Η Μάγισσα, η Μεταξία αποφασίζει να επιστρέψει στον πύργο και να σταθεί στο πλευρό του άντρα της.

Η ημέρα των εγκαινίων της εκκλησίας του Αντρέι φτάνει και ο Μάρκος δέχεται τις απλές δύο αντρών. Την ίδια ώρα η Θεοφανώ με τη βοήθεια του πρώτου βρίσκεται στα ίχνη του ανθρώπου που έδωσε την εντολή να δολοφονήσουν την Σιμώνη.

Τα γεγονότα όμως την προλαβαίνουν και για μία ακόμα φορά βρίσκεται στο μάτι του κυκλώνα. Το χάρισμα της διαδίδεται στην περιοχή προκαλώντας πολλές αντιδράσεις.

Ξαφνικά ο πύργος των Λασκαραίων δέχεται πιέσεις από κάποιους κατοίκους οι οποίοι την θεωρούν μάγισσα και απαιτούν να εκδιωχθεί από τη Μάνη. Τα δύσκολα για τη Θεοφανώ και τον Μάρκο τώρα αρχίζουν με ανυπολόγιστες συνέπειες, τόσο για την σχέση τους όσο και για τους ίδιους…

Η Δαμιανή δεν είναι η μόνη που έχει συνεχώς στραμμένο το βλέμμα της στη Μεταξία λόγω την σχέση της με τον Τζανή. Η Ρηνιώ και η Kερασίνα έχουν αρχίσει να τους υποψιάζονται κάτι που έχει αντιληφθεί εκείνη και έχει θορυβηθεί. Ξέροντας μάλιστα πως αν αποκαλυφθεί η αλήθεια θα χυθεί αίμα στον πύργο των Λασκαραίων αποφασίζει να κάνει μία κίνηση ματ προκειμένου να θολώσει τα νερά και να της αποπροσανατολίσει.

Οι σχέσεις της Θεοφανώς με τον Αντρέι αποκαθίστανται και εκείνη έχει αρχίσει να τον εμπιστεύεται και πάλι. Έτσι αποφασίζει να του αποκαλύψει όλα όσα γνωρίζει για το παρελθόν της ενώ μοιράζεται μαζί του και τις υποψίες της για τον πραγματικό δολοφόνο του βρέφους. Στο μεταξύ στον πύργο των Λασκαραίων επικρατεί ανησυχία καθώς πολλοί άνθρωποι έχουν τα στρατοπεδεύσει απ’ έξω και απαιτούν να φύγει η Θεοφανώ.

Κάποιοι μάλιστα εκμεταλλεύονται το γεγονός για να τη διαβάλουν κι όλο και περισσότεροι συμβουλεύουν τον Μάρκο να τη διώξουν από τον Πύργο. Το μόνο που καταφέρνουν βέβαια είναι να τα φτάσουν στα όρια του, αφού δεν υπάρχει περίπτωση να απαρνηθεί την Θεοφανώ για τίποτα και για κανέναν.

Κάτι που θα της αποδείξει για μια ακόμα φορά στηρίζοντας τη στις δύσκολες στιγμές που περνάει. Ο ξεσηκωμός που επικρατεί όμως για την υπηρέτρια των Λασκαραίων φέρνει άσχημες αναμνήσεις στον Σπήλιο από τα νεανικά του χρόνια τις οποίες είχε προσπαθήσει πολύ να αφήσει πίσω του. Παράλληλα ο Τζανής σκέφτεται ένα παράτολμο σχέδιο για να αντιμετωπίσει την κατάσταση που θα φέρει όμως σε κίνδυνο την Θεοφανώ.

 

Η Μάγισσα: Δείτε το τρέιλερ του ΑΝΤ1

 

Όλες οι ειδήσεις

Ο Παράδεισος των Κυριών: Ήρθε το τέλος του Πάρη-Συλλαμβάνεται για βιασμό!

Ο Robert Kubica απέριψε προσφορές με πολλά χρήματα της Formula E γιατί θα ήταν σαν να έκανε σεξ με φουσκωτή κούκλα

Η Γη της Ελιάς: Το τέλος των ζευγαριών για τη φετινή σεζόν-Όλα όσα θα συμβούν!