Ο Κανέλος δέχεται μια ριψοκίνδυνη συμφωνία στη σειρά Η Μάγισσα και ζητά τη βοήθεια του Αντρέι για να τη φέρει εις πέρας.
Ο Μιχαήλ, μετά την απόπειρα δολοφονίας του, βλέπει παντού εχθρούς, ακόμα και στους πιο έμπιστους ανθρώπους του. Η σχέση της Θεοφανώς με τον Μάρκο βαδίζει σε τεντωμένο σκοινί.

Ο Τζανής κατεβαίνει στην αγορά για την είσπραξη φόρων και δείχνει το πραγματικό του πρόσωπο… Η τιμωρία του όμως δεν θα αργήσει να έρθει. Ο Αντρέι θα ανακαλύψει ένα μυστικό που θα τον συγκλονίσει. Η Θεοφανώ με τον Φρίξο επισκέπτoνται ένα μέρος που μπορεί να δώσει απαντήσεις για το «χάρισμά» της, αλλά ο κίνδυνος παραμονεύει. Ο πύργος των Λασκαραίων βάφεται ξανά με αίμα…
Ο Μιχαήλ ζητά από τον Αντρέι να αναλάβει τις έρευνες για τον φόνο του εγγονού του, ενώ αρχικά οι υποψίες πέφτουν όλες πάνω στον Βρώτσο. Ο Αντρέι ανακρίνει όλο το προσωπικό, αν και η Θεοφανώ τραβά ιδιαίτερα την προσοχή του.

Ο Κανέλος ανακαλύπτει τα οστά του αδελφού του, Τζανέτου, φέρνοντας στην επιφάνεια μια σύγκρουση πολλών χρόνων με τον Μιχαήλ. Στο μεταξύ, ο Πετρούνης βρίσκει τον Γάλλο αρχαιολόγο Μισέλ Ντε Μποφόρ και τον οδηγεί στον πατέρα του Σπήλιο, προκειμένου να τους βοηθήσει στην ανεύρεση του θησαυρού. Ο Μανώ-λης και η Αγάθη, ταραγμένοι που η Θεοφανώ ανακάλυψε τη σπηλιά όπου ζούσε η μητέρα της, αποφασίζουν να της πουν την αλήθεια για το παρελθόν της…

Η Θεοφανώ μαθαίνει κι άλλες πληροφορίες για τη μητέρα της από την Αγάθη και τον Μανώλη οι οποίες θα την αναστατώσουν.

Ο Μιχαήλ δε δέχεται ότι τα οστά που βρήκε ο Κανέλλος είναι του αδερφού τους του Τζανέτου και ξεσπά άγριος καβγάς ανάμεσά τους!

Παράλληλα, ο Μάρκος με τον Τζανή συγκρούονται μετά τις υποψίες του Αντρέι πως ο δολοφόνος του βρέφους ίσως έχει να κάνει με την οικογένειά τους.

Στον πύργο των Γερακάρηδων, ο Μισέλ προσπαθεί να εγκλιματιστεί στη νέα πραγματικότητα. Η Δαμιανή πείθει τον Μιχαήλ για μια απόφαση που θα αλλάξει για πάντα τη ζωή του Τζανή. Η Θεοφανώ αποφασίζει να ανακαλύψει τι απέγινε η μητέρα της, ενώ ένα καινούριο όραμα θα περιπλέξει τα πράγματα.

Ο Μάρκος πιέζει τη Θεοφανώ να του μιλήσει για το όραμα που είδε, ενώ ο Τζανής συγκρούεται με τη Δαμιανή για την απόφαση που πήρε για λογαριασμό του. Την ίδια στιγμή, η συμπεριφορά του Κανέλου προβληματίζει όλο και περισσότερο τον Αντρέι, βάζοντας έτσι σε κίνδυνο τη σημαντική αποστολή που του ανέθεσαν από την Φιλική Εταιρία. Η Θεοφανώ, με τη βοήθεια του Φρίξου, ξεκινά να ανακαλύψει τι σήμαινε το όραμα που είχε, ενώ η Πολυξένη αρχίζει να την υποψιάζεται…

 

Η Μάγισσα: Δείτε το τρέιλερ του ΑΝΤ1

Όλες οι ειδήσεις

Έρωτας Φυγάς: Ο Ιάσονας τελειώνει με την Ευγενία-Έτσι θα τη βάλει φυλακή!

F1: Άγριος καβγάς! Ο Ράσελ και ο Χάμιλτον

Σασμός: Τέλος πασίγνωστη πρωταγωνίστρια – Πάει στο MEGA – Αυτή είναι