Η αναγγελία του γάμου της Θεοφανώς και του Φρίξου στη σειρά Η Μάγισσα, πέφτει σαν κεραυνός εν αιθρία στον πύργο των Λασκαραίων. Ο Μάρκος νιώθει θηρίο στο κλουβί. Δεν αντέχει ούτε στη σκέψη ότι το παιδί του θα μεγαλώσει με άλλον πατέρα. Για πρώτη φορά στη ζωή του αισθάνεται ότι δεν μπορεί να σηκώσει άλλο το βάρος που του φόρτωσε ο πατέρας του κι αποφασίζει να αντιδράσει. Προς μεγάλη έκπληξη όλων, ανακοινώνει ότι η Θεοφανώ θα γίνει σύγκριά του.

Η ειρωνεία είναι ότι η μοναδική γυναίκα που αγάπησε στη ζωή του θα έχει την ίδια μοίρα με τη μητέρα του. Όπως η Αναστασία βρίσκεται τόσα χρόνια στη σκιά της Δαμιανής, έτσι και η Θεοφανώ τώρα θα γίνει η δεύτερη, μη νόμιμη σύζυγός του, που μπορεί να βρίσκεται στην πρώτη θέση στην καρδιά του, αλλά θα είναι πάντα σε δεύτερη μοίρα σε σχέση με τη Μεταξία.

Η απόφαση του Μάρκου να κάνει σύγκριά του τη Θεοφανώ σύμφωνα με τον Τηλεθεατή, εξοργίζει την οικογένειά του, περισσότερο όμως τη μητέρα του και τη Μεταξία. Η Αναστασία φοβάται μήπως ο Μιχαήλ αλλάξει στάση απέναντί του την ίδια στιγμή που η Μεταξία βράζει από θυμό, αφού νιώθει προδομένη και από τα δύο αδέλφια. Από τη μία, ο Τζανής παντρεύτηκε την Κερασία και δείχνει αποφασισμένος να τη βγάλει από τη ζωή του, προκειμένου να μην έρθει σε ρήξη με την οικογένειά του, και, από την άλλη, οι υποψίες της για τη σχέση του Μάρκου με τη Θεοφανώ επιβεβαιώθηκαν. Το γεγονός, μάλιστα, ότι η ίδια έχει αποδείξει πως μπορεί να του προσφέρει γιους, δεν δικαιολογεί την απόφαση του άντρα της κι έτσι νιώθει ότι έχει κάθε δικαίωμα να τον κατηγορεί. Η ατμόσφαιρα στον πύργο των Λασκαραίων είναι τεταμένη και οι ισορροπίες κρέμονται από μια κλωστή. Το θέμα τώρα είναι ποιος θα κάνει την κίνηση να τραβήξει το σχοινί, χωρίς να υπολογίσει τις συνέπειες…

 

Η Μάγισσα: Δείτε το τρέιλερ του ΑΝΤ1

Όλες οι ειδήσεις

ALPHA: Τέλος τρεις αγαπημένες σειρές-Όλο το παρασκήνιο

Fernando Alonso εναντίον Sergio Perez πόσο «τρελά κοντά» ήταν ο τερματισμός

Έρωτας Φυγάς: Στο νοσοκομείο ο Στέφανος-Τέλος ο Φάνης-Τον «καθαρίζει» ο Μάρκος!