Ο Αντρέι είναι έτοιμος να σώσει τη Θεοφανώ απ’ τα χέρια των Γερακάρηδων στα επόμενα επεισόδια της σειράς του ΑΝΤ1 Η Μάγισσα, όμως όλα ανατρέπονται απ’ την ίδια τη Θεοφανώ. Ο Κανέλλος καταφέρνει να αποδράσει απ’ τον πύργο, παίρνοντας για όμηρο τον Τζανή και οι ζωές και των δυο κρέμονται πλέον από μια κλωστή.

Οι χειρότεροι φόβοι της Γερακίνας θα επιβεβαιωθούν μετά από μια αποκάλυψη που θα γίνει η ταφόπλακα στον γάμο της με τον Σπήλιο, ενώ η μανία της Κυπριανής θα την οδηγήσει απέναντι στον ίδιο της τον γιο.

Η ώρα της αποκάλυψης για τον φόνο του μωρού, έρχεται, αλλά κανείς δεν είναι έτοιμος για να το αντιμετωπίσει. Ο πύργος των Λασκαραίων και των Γερακάρηδων θα γίνουν δυο στρατόπεδα με ανέλπιστούς εχθρούς και συμμάχους και η τελική ώρα της κρίσης καταφθάνει. Η Θεοφανώ είναι έτοιμη να εκπληρώσει την επιθυμία της μάνας της… για εκδίκηση!

Η ώρα της μεγάλης μάχης έφτασε. Λασκαραίοι και Γερακάρηδες γίνονται σύμμαχοι κι εχθροί… Το καλό και το κακό θα συγκρουστούν για την τελική επικράτηση. Η επόμενη μέρα θα είναι μια νέα αρχή για τις δυο οικογένειες που θα πρέπει να θάψουν τους νεκρούς τους και να κλείσουν τις πληγές τους.

 

Η Μάγισσα: Δείτε το τρέιλερ

Όλες οι ειδήσεις

Survivor 8/4 spoiler: Ποια ομάδα έχει προβάδισμα για την 2η ασυλία;

Russell Alonso Williams και ψάχνουμε την μαυρόγατα

ΣΚΑΪ: Σαρωτικές αλλαγές στο πρωινό με Πορτοσάλτε, τελος η Σκορδά